by

Reclama mentos

Cu totii cred ca stiti efectul Cola + Mentos. S-a demonstrat ca atunci cand inghiti un mentos, iar apoi iei suc, iti „explodeaza” stomacul. Credeti-ma, nu e asa :) Doar daca bei si mananci in acelasi timp, cola si mentos vei avea probleme, insa nu se va ajunga niciodata la „explozia” stomacului. Nu o spun eu, ci o spun dupa ce au demonstrat-o cei de la MythBusters. In fine, nu despre asta vroiam sa vorbesc. A aparut o noua reclama la Mentos, mai exact: la efectul acestuia.

Efectul mentos in jurul fetelor:

Cred ca m-ar ajuta si pe mine, dar in alte imprejurimi =))

Lasă un comentariu

Comment

 1. depinde mah.. eu cred ca poti si sa mori… au fost cazuri cand au murit… depinde de caz… de multi factori ;)

 2. lol….reclama destul de slabuta
  cat despre „efwctul” mentos + cola…am urmarit un experiment la mithbusters…. e uluitor ca poti ajunge la vreo 9 m inaltime cu ceva suc si mentos :)

 3. Despre faza cu mentos+cola+stomacul e cam naspa combinatia…acum depinde de fiecare si ce noroc are (sti vorba, cine are noroc are;))…
  Iar reclama …adevarul e ca e slabut,dar acum stiu sa nu mai cumpar mentos cand ies cu prietena, ca poate…..=))

 4. Asta chiar e o reclama????!!!!Nu pot sa cred,ca se poate difuza asa ceva pe vreun post tv,am vazut si sange….!!!!Sint de-a dreptul consternata!

 5. Era joaca de copii … nu cred ca se difuzeaza asemenea chestii. Cat despre mentos + cola in cazuri super speciale se ajunge la „explozia” stomacului :P

 6. ce oameni =))

  @cat despre efectul cola+mentos nus ce sa zic.. am vazut reclamele alea mai demult dar bomboanele erau bagate in sticlele de cola care erau de plastic.. poate si plasticul a ajutat sa se ajunga la exploziile acelea.. nu stiu ce sa zic..

 • Vezi alte articole pe tema