by

Reclame enervante

Pe voi, cititori fideli ai acestui blog, nu va enerveaza reclamele de la televizor? Pe bune, incep sa ma exaspereze … apar tot felul de prostii.

Pe langa aia cu „sa reziste, sa reziste, sa reziste, sa reziste”, vin aia de la Zapp cu ceva mult mai cool: ultima oferta a verii … si apare acusica in toata tara. Sa nu mai zic de celelalte reclame fara sens, gen BCR: era una cu un tip care sare de la trambulina in apa, iar la sfarsitul reclamei – indeplineste-ti un vis cu ajutorul bancii BCR (nu stiu exact de la ce banca era, dar banuiesc ca BCR). Oameni buni, ati innebunit, ce-s cu reclamele astea?

Cea de la Bonux a pus cireasa de pe tort. Vai, o murit tipa ca nu primeste monstenire si vine blonda cu „Nu e vina ei, e de la detergentii obisnuiti. Incercati Bonux” :))

Tipul ce era in costum de printesa si iti indeplinea o dorinta a fost tare de tot. Insa pe cat de amuzanta parea respectiva reclama, pe atat de enervanta era. Sa mai spun de Martin? Mai bine nu ;)).

In reclama de mai sus de exemplu, care-i legatura dintre succes si BCR? Contrarul succesului ar fi cel mai potrivit inteles pentru astfel de banci, pe bune.

Totusi exista cateva reclame dragute ce merita vizionate. De obicei imi plac reclamele de la bauturi, sunt ok, insa in aceasta preferinta nu intra si Martin :D

Lasă un comentariu

Comment

 1. Parerea personala e aceeasi ca cea exprimata de tine, dar
  Parerea de specialist de marketing ma determina sa iti spun ca aceste reclame se adreseaza unui anumit public- acele persoane care cumpara produsele/serviciile respective… Deci nu sunt pentru tine sau pentru mine.. asta este..
  Sfat: Comenteaza reclamele tinand cont de acest lucru

 2. Ai de la Zapp si cea de la Q-fort sunt cele mai enervante, restul le mai accepti …
  De ce nu ai vorbit si de pauzele publicitare de 20 de minute tocmai cand filmul de la ora 20 de pe antena 1 e in momentul culminant?

 3. Astea au tenta psihologica… te duci in magazin vezi qfort „aaa asta e ala de la reclama aia cu sa reziste, inseamna ca e bun, ia sa iau si eu” asa gandesc unii..

 4. Sau aia de la Cosmote cu „e din alta retea” ~X(
  Pe mine ma amuza aia de la Albacher parca „Tati.. frana… de mana!” :))

 5. Sunt trei feluri de reclame: reclame inteligente, cele suportabile si cele insuportabile. Asta e…