by

Recomandări în materie de bloggeri tineri

Astăzi începem lista „Bloggeri tineri” în care dorim să adăugam cât mai mulţi bloggeri sub 21 ani care merită menţionaţi, ne plac sau vă plac. Aşteptăm propunerile voastre sub formă de comentarii la acest articol.

Haideţi să mărim împreună lista!

Lasă un comentariu

Comment

49 Comments

 1. era nevoie de ceva proaspat. atata .. sper ca nu o sa vina toti prostii si o sa se recomande singuri :) .. vreau relevanta! e clar ?! :D

 2. Salut. Vă propun şi eu două nume: Avadanei Andrei (worldit.info) şi Marius Balaban (vorbesc.net).

 3. ce ziceam aici> ? dany, nu am inteles totusi scopul acestei pagini. sa adum bloggerii care ne plac ?! sau care .. care ne si plac si merita. m-am uitat pe un blog .. mentionat mai sus. pe index, un post … contine nu mai putin de 66 DE SMILEY-URI DE YAHOO. cum ba ?:| 66 ? doamne ..

 4. a, ok. atunci .. roaga-te sa nu crape askimet de la atata .. „maps”

 5. nu stiu … :| cei care i-am scris scriu lucruri chiar interesante si au sub 21 ani .. :| …

  poate pentru ca asa vrei tu ? :)

 6. Să pun vreo 300 de bloggeri tineri ar ieşi un şir de link-uri fără rost. De asta vreau recomandări. Cine vrea să vadă ce bloggeri tineri sînt, să aibă ce citi. Încă nu m-am uitat peste tot ce mi-ai dat. Voi adăuga, oricum :) Mersi!

 7. @Mihai .. de ce esti asa frustrat? ca nu apare si blogul tau in lista aia? daca vrei bloggeri tineri (dupa niciun criteriu) poti sa intrii pur si simplu pe ze list si o sa gasesti toti prostii. mai bine selectiv din punct de vedere calitativ. toti care au postat aici .. si au asteptat ca altii sa-i promoveze, oare s-au intrebat: ba .. oare merit sa fiu acolo?

 8. chill :) nu eram fustrat , nici macar nu ma intereseaza de mine , iar vorbeste gura fara tine ;) Ai ceva de zis in legatura cu mine spui pe blogul/mailul meu nu aici :P :) te ai intrebat , oare meriti sa deschizi gura aia ? :)

  bloggeri care i-am recomandat sunt bloggeri activi care scriu chestii interesante si au sub 21 ani. Oricum se pare ca Dany nu reuseste sa bage pe nimeni nou in blogrollul special pe care doreste sa-l faca… :)

 9. Nu puteţi rezista tentaţiei de a vă autorecomanda :) ?

  Majoritatea comentariilor oricum le bag în spam, nu vă mai obosiţi să-mi daţi linkurile blogurilor voastre.

 10. Considera si blogul meu pentru lista aia. Voi revenii pe pagina asta din curiozitate daca ma adaugati sau nu :D

 • Vezi alte articole pe tema