by

RedBoy [ Blog Review ]

Primul cititor fidel (nu ma contraziceti) al acestui blog, RedBoy s-a decis sa devina blogger cu 3 luni inainte de a lua eu aceeasi decizie :)

Razvan (aka RedBoy) foloseste o tema simpla cu 3 culori de baza: rosu / alb / gri. Continutul este original, fara prea multe clipuri sau linkuri catre imagini / alte articole.

Pe acest blog putem gasi nenumeroase critici, „jeguri”, articole despre viata persoanala, si in primul rand caricaturi / desene – considerate de el o arta :D

Nu ma pot abtine sa nu va las un mic top al celor mai bune caricaturi (dupa parerea mea) :D :

Alegeri: varianta 1, varianta 2.
Viata frumoasa si drogurile
Id-uri de mess
Elevii de la liceu

Daca e sa luam dupa articolele sale, blogul lui Razvan este pentru cei ce plac sa citeasca parerile/sfaturile lui, despre viata din fiecare zi. Putini din cei care intra pe acest blog si cauta articole la general: despre blogosfera, despre anumite evenimente, etc. devin cititori fideli.

Mai este mult de lucrat la blogul lui Razvy pentru a ajunge la un proiect frumos (parerea mea). Sfatul meu este sa se scrie mai multe articole despre anumite evenimente, despre noi aparitii in „domeniul blogosferei” si al calculatoarelor, pentru ca orice vizitatori sa reintre si maine si poimaine pe blog. S-ar putea face o categorie gen: Caricatura zilei sau: Caricatura saptamanii (un desen ce sa spuna totul despre saptamana trecuta).

Nu ii urez decat succes si bafta lui Razvan, un baiat ce uraste fitele :)

Lasă un comentariu

Comment

  1. thanks a lot ;)
    e o onoare pentru mine sa fiu primul caruia ii faci blog review pe noua varianta a blog-ului tau ;)