by

Referitor la claxonatul cand ii vorba de nunta

Am vorbit putin in doua articole anterioare, despre claxonatul ala enervant de la nunti. Multi mi-au spus ca e normal sa se claxoneze, deoarece o singura data te casatoresti in viata. Bun, total de acord cu voi, dar sa va spun acum si parerea mea:

E ok sa se claxoneze, e mare bucurie mare. Dar, sunt nice imbecili, care se casatoresc de 4 ori in viata. Mai sunt si ceilalti, majoritatea tarani, care nu inteleg prin nunta decat bani, galagie si manea. Acei oameni enervanti nu pot transmite „bucuria” celorlalti, chiar daca ei sunt fericiti. Par a fi, ei considera asta, dar asta nu e bucuria adevarata a unei nunti. Nu ma contraziceti, deoarece multi fac asta pentru ca e „traditie” si trebuie sa fie „galagieeee” pe strada. Nu se poate fara sa claxonezi incontinuu. Numai e nunta romaneasca.

In strainatate, la fel se face?

Lasă un comentariu

Comment

  1. Mortii mamii lor ca acuma claxonau vreo 10 masini. Si pe mine ma dispera astia cand claxoneaza. Frate .. inteleg ca te-ai insurat tu .. dar mie .. mi se rupe! Mda .. manelistic .. specific Romaniei.

  2. Exact asta vroiam sa zic si eu, nu te casatoresti odata…

    Dany, ai prins vreo nunta de genul la semafor? :)) Nu ai vazut nimic..parca sunt cacoci care se bat :)) In Iasi inca e bine.In targu-neamt, fiind oras mic prinzi si cate 4 nunti pe zi..sa vezi atunci.Mai ales acum ca au venit baietii „din *afara” cu masini tari si fite mari.O nunta se transforma intr-un calvar fonic.Si politia de la noi nu le face nimic ca :”Eh!Sunt tineri si sa distreaza” :| wtf dude?

  3. Ca e traditie sau nu, oricum deranjeaza, mai ales daca stai in centru (toate nuntile trec pe acolo). Pana la urma, ce-l intereseaza pe bietul om care vrea sa doarma ca s-au casatorit doi tinerei pe care nu i-a vazut in viata lui?

  4. Hmm, nu cred ca poti impune in mintea tuturor asta, desi la fel cred si eu, ca strigatele (galagie, urlet, claxon) nu este o forma de exprimare a bucuriei.

  5. Vlad, in Iasi e bine??
    Nici macar nu se mai tine chestia cu maritisul sambata, in fiecare zi imi trec prin fata blocului vre-o 5-6 coloane de masini claxonand.Nu stiu ce-au patit, toti se-nsoara acum.O fi vre-o moda..