by

Review: LuxMail

LuxMail este unul dintre cele mai noi servicii de e-mail gratuit din Romania. Proiectul a investit mult in promovare, in special pentru bannerele sponsorizate. Cu o interfata unica, LuxMail ofera in acest moment doar e-mail, insa in viitorul apropriat va oferi si host. Momentan, inca se lucreaza la proiect, fiind terminat doar serviciul pentru e-mail. Cateva motive pentru a alege LuxMail? 2 GB spatiu, iar daca e nevoie spatiul se poate mari, conexiune metropolitana de 1 GBps, posibilitate de a trimite e-mailuri video, instant messenger, antispam + antivirus si nu in ultimul rand, modul SMS.

LuxMail ofera un forum pentru suport, discutii sau orice altceva, impreuna cu LuxMail Blog. Pentru eventuale probleme exista posibilitatea de contact prin fax sau telefon, adresele gasindu-le in coltul din dreapta sus al siteului. Inregistrearea in acest serviciu nu dureaza mai mult de 5 minute si nu necesita verificare. Mai exact: te inregistrezi, completezi un formular, ai primit e-mailul avand acces la el fara aprobare sau verificare.

LuxMail

Conform LuxMail, serviciul lor este 100% romanesc. Daca ne-am uita atent, am gasi destul de multe cuvinte in engleza, iar astfel, serivicul ar ajunge 80% romanesc :) As recomanda totusi traducerea meniului de sus din mail (Send/Reply/Reply All).

Va recomand cu cea mai mare placere sa folositi serviciul LuxMail.

* acest articol reprezinta o recenzie platita; recenziile sunt facute doar pentru serviciile in care am incredere si pe care le recomand cu cea mai mare placere;

Lasă un comentariu

Comment

  1. Este ok :) Si vezi ca blogul nu este pentru lamuriri probleme etc, este pentru Noutati IT & Luxmail .

  2. luxmail.ro are cam un an de la lansare si design-ul a tot fost lucrat. Chiar daca se asemana cu diverse site-uri sau programe de email, cred ca putem sa ne multumim cu singurul serviciu care ofera Video Email, Acces Outlook, Acces WAP, Antivirus si Antispam. Marius din Sloboziaa facut treaba buna ;)

  3. Pe aproape toate blogurile ce le am în Feedreader am văzut că a apărut reclamă la Luxmail. Cred că sunt primii care şi-au dat seama cât de bună e promovarea prin bloguri

  4. inteleg ca este slavit si laudat acest luxmail.ro … dar ce sa intamplat cu el de imi da eroare la incarcare ?!

  5. se pare ca se schimba serverul cu altul mai bun, ei spun ca isi va reveni in curand

  6. falimentul il mananca daca mai sta mult pe bara, bataie de joc pe fata sa opresti serverul o saptamana fara sa anunti inainte ..No Comment traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

    Tot ce s-a constuit pana acum s-a darmat in cateva zile…Nici mort nu o sa mai folosesc acest serviciu.