by

Sondaj: Revii asupra articolelor unde ai lăsat comentariu?

Am în Google Reader 117 de site-uri. Încerc să nu îmi scape nici un articol, deşi îmi este destul de greu. Nu renunţ deoarece toate oferă articole de calitate, deci cade această opţiune. Peste jumătate din ele au conţinut în limba română, iar peste 90% din această jumătate reprezintă fenomenul „blog”. În ultimul timp am început să las comentarii mai des, să ştie lumea că încă mai trăiesc (no spam). Din păcate uit unde am lăsat un comentariu, chiar dacă am blogurile în Reader. Să mă abonez la comentarii prin e-mail în caz că îmi răspunde cineva? Aş umple inbox-ul de zeci, poate chiar, sute de mesaje inutile. Încerc să îmi aduc aminte şi revin, dar tot uit ceva. La ce e important dau un „read it later”.

Cu această ocazie m-am gândit să facem un sondaj:

[poll id=”2″]

Există mai multe variante de răspuns, deci aveţi de unde alege. Poate vota oricine, sondajul fiind afişat, în paralel, şi în sidebar. Argumentările sunt binevenite prin comentarii la acest articol. Îl las activ timp de 30 zile. La începutul lui martie vom încerca să tragem concluziile.

Lasă un comentariu

Comment

14 Comments

 1. vad ca iti place sa vezi parerea altora… ceea ce e bine. eu nu prea intru pe articolele pe care le-am citit deja, doar daca sant curios sa aflu ceva, sau sa mi se raspunda la o intrebare. :D

 2. De obicei revin asupra articolelor despre care cred ca nasc/vor naste dezbateri aprinse in randul comentatorilor.
  Destul de rar ma mai abonez si la comentarii.

 3. daca consider ca am lasat o parere puternica,un comentriu bun revin cu cea mai mare placere ca sa vad raspunsurile.Daca nu uit pur si simplu:)))

 4. Eu „ma risc” si ma abonez pe mail la comentarii. Avantajul e ca folosesc Gmail si mi le pune pe taote la acelasi subiect. Recunosc ca sunt multe, dar si io sunt un pic masochist. Asa ca nu-i problema… :D

 5. Ma regasesc. Desi citesc destul de mult nu prea las comentarii.

  Keep up the good work, avand in vedere varsta ta scrii destul de „matur”.

  :cheers:

 6. Eu daca am intrebat ceva sau am nevoie de un raspuns revin la articolul unde am comentat. Daca doar am avut ceva de spus, ma intorc numai daca imi aduc aminte, la articolul unde am comentat.

 7. Am înţeles, mersi de răspuns! Nu era nevoie să ne spui de două ori acelaşi lucru.

 8. De obicei revin, insa sunt commenturi care imi scapa si uit, dar incerc sa fac tot posibilul sa revin.

 9. Eu revin de cele mai multe ori doar daca-mi aduc aminte. In schimb daca chiar ma intereseaza sa urmaresc sirul unei discutii ma abonez prin e-mail la articolul respectiv si gata :)

 10. Desigur, curiozitatea ma impinge. De altfel nu postez chiar oriunde, ci postez doar unde am ceva de spus si unde sunt curios ce ar raspuns mi-ar oferi autorul sau cititorii blog-ului/articolului.

 11. In general da, mai ales daca e un post interesant sau un chestionar unde ma intereseaza raspunsul celorlalti vizitatori.