by

Rezultate sondajului din luna februarie

La început lunii am dat startul unui sondaj pe tema: „Revii asupra articolelor unde ai lăsat comentariu?”. Cum s-a strâns un număr de voturi destul de bun, dacă e să fac o paralelă cu ce mi-am propus, am decis să îl opresc cu câteva zile mai devreme.

Iată rezultatele:

[poll id=”2″]

Se pare că cei mai mulţi revin asupra articolelor unde au comentat doar dacă îşi aduc aminte, respectiv 39%. Circa 26% din cei ce au răspuns revin doar la articolele unde au pus o întrebare/au nevoie de un răspuns. La mică distanţă se înregistrează cei ce revin mai pe toate articolele unde au lăsat comentarii, mai exact 23%. Ultima parte, 12%, au spus că nu revin la posturile unde şi-au dat cu părerea.

Am observat din comentariile unde am început dezbaterea acestei teme că mulţi se abonează prin e-mail dacă aşteaptă un răspuns.

Mă bucur că a ieşit ceea ce îmi doream. Până când mă gândesc la sondajul pe luna martie puteţi să îmi spuneţi ce părere aveţi despre aceste rezultate. De asemenea, aştept sugestiile voastre legate de viitoarea acţiune de genul!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Pe mine dacă mă interesează comentariile care se lasă la un post unde am comentat şi eu, bifez opţiunea „anunţă-mă prin mail…” De unde rezultă cât de utilă este existenţa ei.

  2. Urmatorul sondaj ar putea sa fie ceva de genu; Cate conturi de twiter folositi, ca am impresia ca unii au cate unu pentru fiecare site care il au.

    Ce zici pare o idee buna? Eu unu sunt curios de rezultatele unui asfel de sondaj.

  3. Cam dezamăgitor că mulţi preferă să citească, să lase un comentariu şi să revină doar dacă cumva au întrebat sau cerut ceva …

  4. Eu revin doar daca astept un raspuns care m-ar putea scoate din ceata(in cazul in care nu am inteles acel articol)