by

Cum e şi cu roblogfestu ăsta

În perioada asta cred că se pierd o grămadă de cititori, mai ales dacă îi înnebuneşti pe aceştia să te voteze la roblogfest. Perioada aceasta aduce şi alte scandaluri. Ba că ăla s-a propus, ba că ăla e blogger de top şi cerşeşte, etc.

Să vă zic acum varianta mea. Iniţial nu am vrut să mă înscriu. Dacă eram propus bine, dacă nu tot bine, dar am zis… hai să particip. Nici articolul pe care îl citiţi acum nu am vrut să îl public, însă tot nu m-am putut abţine.

Adevărul este că la roblogfest mai oricine poate câştiga. Nu mi-ar fi greu să vorbesc cu un coleg şi să îi zică prietenilor lui să îşi facă cont pentru a mă vota. Nici să îi înnebunesc pe toţi bloggerii din listă să mă voteze nu mi-ar fi greu. Şi aş face astfel rost de o grămadă de voturi, ce mi-ar asigura un loc printre primii 20, cât să merg în faza următoare. Dar nu vreau. De ce? Pentru că nu vreau! Roblogfest niciodată nu o să determine un top al bloggerilor cu varianta de vot popular. Oricând se va găsi cineva să facă ce am zis anterior. Unde rămâne farmecul?

De ce particip? Curiozitate şi pentru că vreau să fac o comparaţie. Sunt curios dacă scriind doar acest articol voi ajunge în primii 20. Sunt curios câţi mă vor vota după ce au citit acest articol. Şi vreau să văd cine va mai ajunge în faza următoare pentru a vedea cum stă situaţia.

Până una alta, vedeţi că este şi pe blog18 o listă cu 14 bloggeri tineri ce îi puteţi vota la roblogfest.

Dacă credeţi că merit un vot daţi-l :) Dacă nu, să ne vedem cu bine la următorul articol de pe blog!

VOTEZI la roblogfest 2009

Aş miza pe categoria „Blog sub 18 ani”, deoarece la celelalte două categorii nu am şanse şi nici nu vreau să îmi văd numele pe lângă bloguri irelevente.

Dacă vă place ce scriu pe twitter puteţi da un vot aici.

Să fiţi citiţi şi votaţi!

Lasă un comentariu

Comment

 1. Sper să nu iasă cu scandal că atât mai trebuia.
  De-abia acummi-am dat seama că nu am şanse la categoriile propuse de ei.
  De ce n-au mai băgat blog recent creat, adică blogul creat în anul 2008?
  Aşa ăştia mai noi ar fi avut şi ei o şansă cât de mică.
  Baftă oricum!

 2. Scandalul a inceput inca inaintea votarii.
  Plus ca vor fi discutii multe, foarte multe.
  Mai ales ca sistemul de votare este unu greoi si urat, e treaba de romani, se vede. plus ca siteu-l merge exagerat de greu.
  singura problema a mea (si a multor altii) este sistemul de votare. E exact cum zici tu, dau un mass in mess si ii pun sa isi faca cont, insa nu rezolv nimic. Cel mai simplu era ca votul sa fie contorizat altfel, prin bannerele ce le-au creat.

  In fine… si eu particip, nu ca vreau sa castig, ci din pura curiozitate, vreau sa vad daca sunt votat, fara a cersi votul, si fara a mentiona(ruga) undeva pe x sua pe y sa isi faca cont sa ma voteze. Am pus doar banner pe blog si atat. Nu am mai mentionat nimic despre asta. sunt foarte curios. Plus ca m-am trezit mentionat in unele categorii unde eu nu aveam de gand sa particip. Daca am fost mentionat, probabil ca voi fi si votat, sau probabil ca nu… neesential.

  Vedem ce va fi.
  Bafta!

 3. Crezi ca or sa se apuce cu mass uri? acum depinde, sunt unii care au mii sau zeci de mii de vizite, dar nu am idee cati se vor chinui sa si faca cont si sa voteze. Poate ca mass ul merge mai bine doar in ideea in care ai PRIETENI in lista si nu adunatura, pentru ca reactia va fi aceeasi.

 4. Salut. Te-am votat si eu la toate cele 3 categorii, si sincer, nu dau chiar asa usor voturile desi am cont si mi-ar lua doar „2 clickuri”. Multa bafta!

 5. Nu ma tentaeza si nu m-a tentat niciodata sa particip la niciun fel de categorie(asta pe cand aveam blogul foarte activ,nu acum,cand am 2 luni de blogging dupa mult luni de pauza…)

 6. Intre a nu vrea sa te inscri initial si a te inscrie pana la urma e mare diferenta. Chestie de duplicitate. Eu nu m-am inscris pentru ca n-am vrut sa ma inscriu nici initial nici mai tarziu. Chestie de consecventa