by

Romania cea frumoasa

Nu am de gand sa discut din nou despre majoritatea romanilor care habar n-au ce-s cu ei. Am vazut in urma cu cateva zile pe blogul lui Bobby Voicu, un articol in care era precizat un link in care au fost Romania, in poze. Pot sa spun ca peisajele acestea m-au facut sa ma gandesc mult la ce ofera Romania, la ce minunatii poti gasi aici, insa mare pacat de oamenii care locuiesc aici.

Mai jos, cateva poze superbe luate de pe siteul respectiv:

Beatiful Romania

Beatiful Romania

Beatiful Romania

Beatiful Romania

Daca nu recunosti precedentele peisaje, niciodata nu te-ai putea gandi ca se afla in Romania. Prin asta putem spune, ca Romania este o tara frumoasa, o tara in care avem ce vedea. Stiu ca nu este frumos, insa … mizeria din aceasta tara si romanii nesimtiti … in fine, chiar nu vreau sa ma gandesc la acest lucru acum.

Post Scriptum: Acestea sunt doar o parte, va recomand cu cea mai mare placere, sa vedeti si celelalte peisaje, unele care nici nu se compara cu cele de mai sus, click aici.

Lasă un comentariu

Comment

  1. da , chiar sunt frumoase pozele , dar rezolutia cam mica pentru un wallpaper , ceva. Pozele sunt frumoase dar nu mi se parereprezinta totalitatea romaniei .

  2. Superbe… Nu le-as fi recunoscut daca nu erau indicate ca fiind in Romania… Asa ceva ar trebui sa se gaseasca pe vederile noastre.

  3. Romania arata foarte bine si inainte sa se „modernizeze”, am vazut cateva imagini din Brasovul vechi ce m-au lasat cu gura cascata.

  4. Sincer..nici nu am crezut la inceput ca sunt peisaje de la noi!Dar sti cumva cam pe unde? prin ce zona?:) Ca mi-ar placea sa vad cu ochii mey!

  5. prima fotografie este la iesirea de pe bratul vechi al dunarii in braila,a2a,defileul dunarii,la iesirea din orsova,inspre ungaria,a3a este clar marea negra,dar nu stiu exact zona,iar a4a este balea lac:) si chiar daca am raspuns cu un an intarziere,sper sa fie de folos :)

  • Vezi alte articole pe tema