by

Romania si emisiunile copiate

Nu-mi vine sa cred unde a ajuns televiziunea din Romania. Toti vor audienta, iar pentru asta, chiar si de Revelion au bagat manelisti, ca doar asta se cere acuma.

V-ati intrebat vreodata: „Exista in Romania vreo emisiune care sa nu fie copiata”? Raspunsul e DA, insa este una singura.

Incepand de la „Vreau sa fiu vedeta”, trecem pe la porcariile de emisiuni ale lui Virgil Iantu si Andreea Raicu care schimba tembeliziunile ca pe haine si ajungem la Mondenii. Ce facut Virgil Iantu? Vreo emisiune interesanta sau necopiata? Nici gand … poate „Vreau sa fiu miliardar” era mai interesanta, dar cine stie, nu era vreo minciuna :-? ? A vazut ca n-are succes cu o emisiune, trece la alta si tot asa pana ii arde paru si n-o sa fie primit in emisiuni. Andreea Raicu? Xerox la fel. De Mondenii nu stiu exact daca e copiata sau nu, dar e foarte bine pusa in aplicare, insa prezentatorii acestei emisiuni sunt actori, asta stiu sigur.

Mai ramane si Cronica Carcotasilor, o emisiune copiata de la italieni, insa o emisiune ce merita toate laudele. Au rezistat atata timp, toata lumea le ureaza succes in public, insa pentru ei Cronica Carcotasilor le-a adus numai necazuri, mai exact i-au facut de rusine. Merita toate laudele aceasta emisiune, pana si prezentatorii au recunoscut ca a copiat emisiunea de la italieni.

Sa nu uitam de Divertis Mall. O emisiune de nota mare. Nu este copiata, de la nimeni, insa in ultimul timp nu mai este emisiunea care a fost odata :( Oricum, de Revelion am ras cu lacrimi la acea editie. Sper sa isi revina si sa devina emisiunea care a fost.

Mai sunt si alte emisiuni, insa toate sunt copiate si nu prea au audienta celolarte porcarii. De „Animat planet show” nu stiu daca este copiata, banuiesc ca nu, insa orice e posibil. Oricum e o emisiune frumoasa. Pacat ca e Duminica dupa Divertis, iar eu lunea ma duc la scoala :((

Lasă un comentariu

Comment

12 Comments

 1. Asa-i si sa nu uitam de pauzele bagate pe la jumatatea filmului/emisiunii filmu dureaza 1-2 h si cu pauzele ai ajuns la 3 h si uite asa s-au mai dus 3 h bune din viata ta :|

 2. nu sunt copiate … sunt luate cu licenta … una e copiat ( furat ) si alta e o emisiune luat din strainatate cu licenta originala …

  apropo .. emisiunea Copii Spun Lucruri Traznite din Romania a fost un succes mai mare decat cea din afara … cei din afara foloseau emisiunea noastra pe post de reclama .. asta ca sa o stiti si voi :)

 3. Chiar nu ma intereseaza daca e furata sau luata cu licenta -> tot copiata e, romanii n-au idei pentru o emisiune facuta de ei.

 4. si cu „danzes pt. tine” e tot la fel…licentza copiata :D.

 5. cand noi am inceput sa cunoastem ce e o emisiune, un concurs, strainii deja se bucurau de aproape toate emisiunile.

  E normal sa cumpere ideea din strainatate… cunosc daca a mers bine acolo sau nu, si oricum , in ziua de azi orice emisiune ai face s-ar vedea precum o copie ptr ca in strainatate deja au facut multe emisiuni , si de toate tipurile.

  Megastar e tot un fel de copie .
  De manelistii de revelion nu am cuvinte …

 6. Manelisti de revelion, hmmm bine ca nu mam uitat de revelion la TV. Megastar mi se pare o porcarie(din nou bine ca nu ma uit) Filme dak vreau am net :D il iau dp net si ma bucur de film fara pauzele lor publicitare :) Si motivul pentru care totul e copiat e pentru ca momentul in care romani fac ceva e foarte prost si vorba lui Albert de ce sa te chinui sa faci ceva daca ai exemple garala dintr-o piata suprasaturata de porcarii :) de ce sa investesti bani cand potzi sa iei gata facut ;)

 7. inteleg ca sunt copiate, asta se stie, dar nu inteleg care-i problema

 8. Problema e urmatoarea: De ce e nevoie sa copiem si sa nu punem noi cerebelu in functiune, sa facem si noi ceva original?

 9. E multa munca sa faci ceva original…si pana la urma e vorba de bani.
  Asa iti iei licenta, eventual mai faci si putina reclama cu „cea mai tare emisiune din cuca macaii” (cum au facut cu big brotheru) si deja ai atras atentia.
  Ceva made in Romania chiar ar bate recordurile la audienta primele zile pt ca e ceva miraculos, dar probabil ar dezamagi f mult (cand faci numai pt bani e greu sa faci ceva frumos)

 10. @Dany sculta-l pe Cristi, ca zice bine. Emisiunile sunt cumparate cu licenta. E greu sa faci ceva nou in ziua de azi, e greu sa risti sa arunci bani pe o emisiune care nu stii daca va avea succes sau nu. Crede-ma pe cuvant, nu e nimic gresit sa cumperi/copiezi o emisiune de la altii.

  E pacat ca publicul roman percepe chestia asta asa. Ai gresit cand ai zis ca Virgil Iantu si Andreea Raicu s-au umblat de la o televiziune la alta, ei au fost la PrimaTV inca de la inceput si aici sunt si acum. Carcotasii, Mondenii nu sunt emisiuni copiate si nici cumparate din afara, ci sunt aproape originale. N-ai ce sa furi in astfel de emisiuni, decat ideile de baza si atat.

 11. @Olix: „Virgil Iantu si Andreea Raicu” nu spun ca s-au plimbat de la posturi, ci au schimbat emisiunile. Cate emisiuni a avut Virgil Iantu? Nici tu nu cred ca le stii numarul. Astia doi sunt numai lingai care stau la TV pentru audienta, atat.

 12. pai si-au schimbat emisiunile pentru ca asa a vrut conducerea primatv … nu ca asa au vrut ei .. daca, conducerea primatv a facut cate o emisiune noua in fiecare an, era obligatoriu sa ii puna pe cei mai buni prezentatori ai sai …

  acum vad ca pe 20 ianuarie incepe Teo Live … si teo s-a plimbat pe la nu stiu cate televiziuni ( protv, romantica, primatv )

 • Vezi alte articole pe tema