by

Rugaminte pentru cunoscatori

Uitati cum sta treaba. Eu voi pleca la tara la sfarsitul acestui week-end, unde voi sta timp de o luna. Sunt vecini de acolo care au calculator si cu care ma impac destul de bine. Vroiam sa ma ajutati astfel: imi puteti spune o metoda de a avea internet pe timp de o luna acolo? Am inteles ca ofera Vodafone niste servicii, dar cica trebuie sa am contract la ei, iar eu sunt pe Orange. Nu vreau internet prin mobil.

Am vazut la televizor, (nu radeti de mine) cum ca pui ceva in spate la calculator (un fel de stick), insa chiar nu ma pricep. Sper sa ma puteti ajuta. Astept sugestiile voastre sub forma de comentarii! Raman dator.

Ps.: Doar asa mai scriu si eu un articol doua pe blog de la tara :)

Lasă un comentariu

Comment

16 Comments

 1. Ai si la orange solutie. Poti incerca un adaptor wireless daca vecinul respectiv are router wireless. Daca nu te duci la hotspot-uri.

 2. Din cate am inteles trebuie contract pe minim un an. Eu vreau doar pe o luna! :)

 3. Pai stai si tu fara net o luna … mare paguba!

  Daca ai stii ce nu as da sa ma duc in vacanta la tara si sa stau acolo 3 luni fara internet, fara telefon mobil, fara nimica … m-am saturat de toata agitatia asta de rahat care nu duce la nimica bun.

  Dar din pacate nu prea am rude la tara … si alea pe care le am sunt in partea cealalalta a tarii, in Turnu Severin.

 4. Stai linistit ca nu voi sta zilnic acolo pe internet da ca voi avea. Si vecinu vrea sa isi traga net, de asta spuneam mai mult. Vroiam sa scriu 1-2 articole axate pe viata de la tara :)

 5. eu zic altceva, strangeti banuti si cumparati laptop.

  stai linistit fotbalclub.com va fi pe maini bune…

 6. Uita de scris, uita de blog and just have fun … or sa fie aici cand te intorci si poti sa scrii atunci!

 7. Postezi acuma 30 de posturi si le dai sa le publice in fiecare zi din luna in care lipsesti :D

 8. Dani, lasa-i vorba mamei sa cumpere ”Click! de duminica”, fiindca apare o pagina cu tine. DAca tu pleci, dar rezolvi si chestia cu internetul la tara, vei putea sa te uiti pe site (www.click.ro. Sper sa te si distrezi in vacanta asta!

 9. Doamne cand va vad cat de obsedati puteti fi de blogging .. da-ti-l incolo de internet si de site-uri, du-te in vacanta .. uita de blog, uita de site-uri, uita de internet si de tot … have fun!

  Copii din ziua de astazi … damn!

 10. Viziteaza orange.ro si gasesti oferta pentru acces internet acolo. E vorba intr-adevar de modemuri pe USB care functioneaza pe 2G sau 3G, depinde care retea are acoperire in localitatea in care vei fi. Si preturile sunt destul de accesibile, sau cel putin erau cand am verificat ultima data oferta.
  … da’ asta ca fapt divers. Daca tot mergi in vacanta, da-l in colo de net.. RELAXEAZA-TE !!!

 11. Fii antena. Universitatile sint deschise in acea perioada, ca mai sunt studenti si restante, etc. Te duci si tu la laboratoarele de pe Copou si intri si tu acolo ca nu te verifica nimeni la legitimatie :). In Alexandru sint niste retele de cartier care merg pe wireless si poti sa iti cumperi o placa wireless si ai acees la acele retele. Daca ai laptop treaba e mai simpla ca e wireless gratis :)

 12. eu zic sa folosesti cu incredere wap gprs pt 2-3 articole ;) nu se merita alte complicatii. La orange e 3,5 euro pe luna wap unlimited cu trafic nelimitat. Daca in schimb vrei chiar net, atunci preturile mi se par mult prea mari.

 13. Lasa-l naibii de internet. Scrii articolele pe o foaie si cand te intorci de la tara le publici pe blog.

  P.S.:Ti-am trimis si pe mess un mesaj… de azi incep proiectul ala pe subdomeniu .detop.info .