by

Scapă de stresul completării căsuţelor de la comentarii

comments Eşti un tip care comentează des prin blogosferă? Este un stres să completezi de fiecare dată cele patru căsuţe: consacrate fiecărui blog nume, e-mail, site şi comentariu? Să nu mai spunem şi de căsuţa „anti-spam”. Unele mai ţin minte datele cu care ai comentat, dar acest lucru nu poate dura la veşnicie.

De acum încolo totul poate deveni mai simplu cu mozilla firefox şi o extensie foarte utilă: easyComment. Cu doar un click poţi scăpa de stresul de a completa toate cele trei căsuţe. Îţi rămâne de completat doar câmpul cu comentariul în sine. Pentru a se completa automat cele 3 căsuţe trebuie să dai click pe butonul „easyComment”, ce este afişat în partea de jos a Firefox-ului.

Prima dată eşti nevoit să dai click dreapta, să te duci la Preferences şi să setezi datele (nume, email, respectiv site), pentru ca mai târziu să poţi face totul cu doar o apăsare de buton.

Dacă nu aveţi cont la Firefox Addons puteţi să instalaţi extensia dând click aici. O mică demonstraţie în următorul clip:

Ca o recapitulare scurtă, easyComment, addonul ce nu ar trebui să lipească din Firefox-ul unui blogger „ciripitor”, îţi uşurează modul în care comentezi pe alte bloguri.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Foarte bun si folositor! Asta da add-on firefox care nu trebuie sa lipseasca :)
    Primul comentariu pe care il dau folosind add-on-ul :)

  2. IE? Jena de browser…
    Totusi, ceva pentru Chrome n-ar strica. Deja am obosit cat am scris datele pentru comentariul asta…

  3. Vroiam să fie ăsta primul comentariu făcut cu addon-ul de care ai scris, dar e prea târziu ca să-l instalez acum. Bookmark şi-l bag când mă trezesc. Chiar îmi va mai scăpa ceva timp din viaţă. Mulţumesc.

  4. <blockquote>Eşti un tip care comentează des prin blogosferă?</blockquote>

    Adica un spammer…