by

Sclavii lor …

Cred ca nu am ales un titlu potrivit pentru acest articol, insa o sa va dati seama la ce vreau sa ma refer. In ultimul timp apar tot felul de melodii, tot felul de manele, etc. Cum o melodie devine „la moda”, cine nu stie versurile ei si cine nu le recita in fiecare zi, e prost, caci asa crede el. Stiti ultima melodia a lui Smiley, impreuna cu Uzzi, In lipsa mea? Multi fraieri au stat si au ascultat-o incontinuu ca sa memoreze versurile, ca sa sufere si ei putin, cand habar n-au ce inseamna dragoste, cand habar n-au la ce se refera respectiva melodie, etc. Toti au devenit fanii lui Smiley si a lui Uzzi din prima, ca doar asa e la moda.

Ma enerveaza extrem de mult trupele gen B.U.G Mafia, care doar spun, insa nu fac. Eu unul n-am auzit niciodata vreun scandal facut de ei, n-am auzit multa panarama, nici nu i-am auzit/vazut vreodata live, si sincer sa fiu, nici nu vreau. Nici nu m-am mirat cand am auzit de la Lucky ca vocile lor sunt prelucrate in studio, in fine.

Imi displac tipii care se dau smecheri prin unele versuri, care invata o melodie pe de rost cand ei habar n-au pe ce luma traiesc, imi displac tipii care asculta si manele, dar si hip hop, etc. Ce pana mea asculti la o manea? Ca tu esti regele, tu esti seful, tu esti mai sus de toti?

Putine persoane din Romania mai stiu ce inseamna muzica adevarata. Toti devin niste sclavi, nici nu se pot controla … Vreau sa mai dau un exemplu care se refera la ultimul album de la Parazitii, Slalom printre cretini. Cred ca ati ascultat cu totii melodia „Concentrati in metropole”. E, acuma, toata lumea o asculta, cand ea habar n-are la ce se refera Ombladon si Cheloo. Dragi disperati, melodia nu a fost facuta sa o invete toti prostii si sa stie sa o recite. Melodia se refera la tipii care nu stiu decat Counter Strike, Fifa, Y!M si hi5. Mai lasa-ne omule cu statusurile tale, stim ca suferi, nu te da in spectacol, invata ce inseamna dragostea, lasa nickul de la Counter Stricke, gen „love Diana”, etc. Invata ce inseamna viata, nu ti-o irosi …

Lasă un comentariu

Comment

 1. Bravo bravo ;)…aici ai cea mai mare dreptate!E plina lumea de prosti ca astia!
  Viata e numai una, asa ca mai bine o irosesti cu cap!Nu la calculator toata ziua…

 2. Ai dreptate aici…suntem intr-o lume unde tv`u si internetu ne influenteaza,toti au spirit de turma .Cu melodiile nu sunt total deacord pt ca nu toata lumea asculta o melodie sa o invete (poate numa in cazul manelelor).

 3. si eu iti dau dreptate prin ceea ce spun, dar nu cred ca cei ce invata melodiile sunt niste sclavi. si nu cred ca cei ce invata versurile nu stiu la ce se refera, in fine..

 4. Dany draga, n-ai prins tu anii cand BUG Mafia era in voga, anii cand lansau primele albume, cand erau ei atunci mai rau (adica spre bine) decat sunt Parazitzii acum. Dar astia de la Mafia s-au cam lasat de treaba si Parazitzii le-au luat-o inainte.

  Pe vremea cand aparuse BUG Mafia nu existau manele !! Pe vremea aia nu exista messenger si nici chat. Pe vremea aia era cartier, erau droguri si o gramada de alte porcarii. Pe vremea aia toata lumea era „baiat da cartier” :)

 5. Baiete, dak vrei sa sti bug mafia a fost o trupa adevarata de raperi romani… Ei cand au inceput erau imbracati in tenisi si blugi vechi si prafuiti, nu pentru ca erau la moda, ci pentru ca nu aveau altceva… ar trebui sa te documentezi inainte sa dai cu vorba, pentru ca sunt multi care citesc blogu asta si spun „bravo dany” cand ei nici nu citesc articolu’ cum trebe.
  Cat despre treaba cu distrusii care stau toata ziua lipiti de calculator, ar trebui sa te uiti intai la tine.
  Concluzia mea e: nu judeca pe altii inainte sa te judeci pe tine, sau si mai simplu… nu vana ce nu poti sa ucizi