by

In scoala se vorbeste despre bloguri

Lunea trecuta dirigul meu m-a felicitat pentru aparitia de la televizor, mai exact la postul de televiziune Tele’M. Toate bune si frumoase. Astazi a trebuit sa imi expun pasiunile mele, in cadrul orei de dirigintie. In cea mai mare parte am vorbit despre internet si despre bloguri.

Concluzia este ca tot mai multe persoane afla de bloguri, multe din aceasta incercand sa vada cum este sa ai un blog. E adevarat ca multi sunt prinsi de mirajul banilor din blog. Pentru unii chiar e o prostie sa citeasca bloguri, pentru altii e o placere, deoarece chiar exista continut original si de calitate. Cand voi publica chestionarul veti afla si cate persoane sub 18 ani castiga bani din blog :) Era sa uit: blogul m-a maturizat cu adevarat, acum imi pot exprima gandurile si opiniile mult mai usor, socializez tot mai mult, cunosc noi persoane, am din ce in ce mai multe idei legate de un lucru sau altul.

Sunt cateva intrebari la care dau aceleasi raspunsuri, majoritatea fiind scurte si la obiect: scrie sincer si ai succes. Nu scrie cand nu ai ce face, scrie cand ai ce face si chiar ai despre ce scrie. Blogul nu e un antidot impotriva plictiselei.

Niciodata nu am intrebat pe un blogger cum se fac bani. Am citit si inca mai citesc, iar cand vad persoane care sunt asa de entuziasmate cand aud de un blog, insa cand e vorba de citit un tutorial/articol raman masca, chiar raman uimit. Nu vine totul mura in gura, totul porneste de la tine. Iar fara rabdare, degeaba incerci, iar aici nu ma refer neaparat la un blog.

Lasă un comentariu

Comment

 1. ” E adevarat ca multi sunt prinsi de mirajul banilor din blog”

  Majoritatea tinerilor cauta sa faca bani fara niciun efort.

  Grav… :-s

 2. Ca recunoastem sau nu, una dintre devizele secolului XXI este „maximum de profit la minimum de investitie!”

 3. Unii spun ca daca stai toata ziua cu nasu’n pc aka blogger devii mai retras.Ce le-ai spune respectivilor?

  Ti-am zis ca trebuie dezvoltata ideea mea..am nevoie de ajutorul tau drept partener la sondaj..vrei? domeniul deja il am si vb in privat :)

 4. @iulys: De chestie, de nici un motiv, mi-a placut fenomenul „blog”, chiar daca nu stiam nimic despre el pe atunci
  @Vlad:: Nu devii mai retras, ba din contra socializezi mai mult, te maturizezi. Te sustin cu cea mai mare placere :)

 5. Interesant postul.Ai pus punctul pe „i”.Si totusi nu intotdeauna te maturizeaza un blog…pana la urma un blog e doar un blog,ins auitandu-te in urma observi ca tu te-ai maturizat datorita timpului.Daca faci diferenta intre primul si ultimul post vei observa ceva diferente,dar tu e ptr ca esti blogger ci ptr ca ai mai crescut…crestem cate putin in fiecare zi:P