by

Se mai termina un an – 2007

Au mai ramas 3 zile din anul 2007. Pot spune ca anul 2007 a fost cel mai frumos din viata mea. Am avut esecuri, dar si bucurii, am cunoscut noi persoane, m-am maturizat. Exista clipe din acest an pe care le uit cu greu, fie ca am fost fericit sau suparat in acele clipe.

In 2007 am devenit blogger, am facut primii bani pe internet si pot spune ca am inceput cum nu se poate un drum catre succes. Tot in acest an am decis sa ma apuc de fotbal de performanta, insa am aflat ca am suflu sistolic si toate sperantele mele au disparut. Imi aduc aminte ca o intrebam pe mama daca pot sa practic un anumit sport, iar ea imi spunea ca respectivul sport necesita efort si nu am voie. Un an 2007 in care m-am reapucat de sah si nu regret acest lucru, deoarece dupa 7 ani de asteptare am castigat si un nou concurs.

Urmeaza un nou an, urmeaza alte 365 zile. Sper ca 2008 sa fie un an frumos, linistit, un an in care putinele (sau multele) dorintele sa devina realitate.

Va urez tuturor un an nou plin de bucurii, un an in care visele sa se implineasca, un an in care sa va simtiti mandri ca ati reusit sa faceti ce v-ati propus!

Lasă un comentariu

Comment

  1. mda sa speram ca anul viitor va fi mai bun.

    din punctul meu de vedere 2007 a fost un rahat de an, probabil din cauza operatiei pe care am suferit-o … dar ma rog …

  2. 2007 ma bucur ca scap de el. Vorba lui Cristi pentru mine a fost un an de tot rahatul dar ma bucur ca tu ai reusit sa te bucuri de el si astept cu nerabdare 2008 ;)

  3. Bravo pustiule! Ti-am citit de cateva ori blogul anul acesta si pt varsta ta, gandesti destul de evoluat.
    Succes in continuare cu blogul si cu AdSense ;)

  4. Bravo pentru ce ai realizat acest an…si eu vreau sa fac aceleasi realizari cu blogul…dar anu care vine adica 2008

  5. te am in lista de mess chiar dak nush d unde ji cum:P in fine am vazut k la sts ai blogul ji sincer am intrat pe el de cateva ori fiind impresionat(a ji eu nu scriu cu cratima sau altele:D) in fine vreau sa iti urez succes in noul an şi acelasi lucru il doresc ji celorlalti. imi pare rau daca ati avut de suferit in acest an dar sper ca 2008 sa fie unu mult mai bun. pt mn 2007 a fost un an extraordinar probabil cel mai bun din viata mea:) sper ca si ceilalti sa se simta la fel k mn la sfarsitul lui 2008:) inca o data va urez sanatate si fericire in anul ce urmeaza, iar tie dany(inferno boy cum te am eu:P) iti doresc succes cu blogul tau p kre acum il am la favorite:) :*:X