by

Sfaturi pentru bloggerii tineri

Mă bucur să văd că bloggerii tineri devin din ce în ce mai activi. Nu numai că au luat în serios propriul blog, rugând persoane de la care avem de învăţat să scrie un guest post sau o părere despre un anumit serviciu (twitter de exemplu), unii au început chiar să îşi lanseze propriile proiecte (va urma o prezentare pe blog18 a celor mai interesante dintre ele).

Recent, Daniel (care e din Iaşi şi are aceeaşi vârstă cu mine) m-a rugat să scriu un guest post pe blogul lui cu sfaturi pentru bloggerii la început. Ce a ieşit puteţi vedea aici. Vă invit să îl citiţi şi să lăsaţi un comentariu la acel articol dacă sunt nedumeriri sau aveţi sugestii, păreri.

Cum tot am vorbit de tineri, mai este o lună grea pentru cei din clasele a VII-a şi a VIII-a, care susţin tezele unice. .

Lasă un comentariu

Comment

 1. Felicitări lui Dani :) numele ăsta are har, avem 2 tineri Dani, ambii bloggeri buni.

  PS: nu te grăbi cu articolul despre proiectele tinerilor, avem o surpriză(eu şi Dani).

 2. Sunt foarte bune sfaturile alea pentru bloggeri si ii ajuta mult pe cei care se afla la inceput … bravo !

 3. In primul rand, succes la teza. In al doilea rand, din nou „nu te grabi” pentru ca si eu am o surpriza :)

 4. Greu ne este tuturor. Teze dam cu totii. Pentru ca alea sunt unice nu inseamna ca trebuie facut nu stiu ce tam-tam pe seama acestui lucru.

  Si eu am dat teze unice si mi s-a parut floare la ureche fata de ce se intampla cu tezele de la liceu de acum.

  Ai sa te convingi singur in clasa a IX-a

 5. Pai succes bloggerilor tineri ce pot sa zic … nu stiu daca se vor integra ca lumea pentru ca ei de obicei vor doar sa faca banuti pe net si daca pleci de la ideea asta nu prea faci nimica.

 6. Ma gandeam sa-mi fac si eu un blog,desi nu stiu,am o oarecare retinere.Sunt cu aproximativ 9 luni mai mica decat tine,dar imi place foarte mult sa scriu.Cred ca printr-un blog mi-as putea expune ideile despre anumite subiecte si poate ca unii „m-ar citi”,pentru ca imi place sa schimb impresii.Nu stiu,inca sunt indoielnica in vederea acestui fapt,sper sa ma hotarasc intr-un sfarsit.Sfaturile sunt foarte bune.