by

sFor You, un nou blog de monden ce promite multe

Întotdeauna mi-au plăcut persoanele care investesc încă din prima zi în proiecte lor. Recent, un amic a lansat sFor You, un blog de monden ce promite multe. La nici două săptămâni de lansare, deja rulează în paralel 4 concursuri pentru cititori. Echipa de autori este formată din mai multe persoane, dintre care şi doi tineri bloggeri.

sforyou

Design-ul încă nu este 100% terminat, însă mie unul îmi place, fiind foarte relaxant şi destul de bine structurat. sFor You va intra puternic şi pe twitter, unde vor organiza concursuri separate. Dacă vreţi să fiţi ţinuţi la curent cu ultimele ştiri şi detalii despre blog, daţi follow la @sForYou.

Deocamdată proiectul evoluează destul de bine, reflectându-se astfel şi investiţia făcută, mai ales în autori. Să vedem totuşi cum va merge treaba în continuare, ţinând cont că au apărut tot mai multe bloguri pe această nişă. Fiţi cu ochii în la ce se scrie pe blog, abonaţi-vă la articole dacă vă plac şi nu uitaţi de concursuri!

Nu îmi rămâne decât să urez mult succes echipei şi la cât mai multe obiective împlinite!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Pai bineinteles ca se lanseaza mult bloguri de monden. Pentru ca monden.info a fost vandut pe o suma marisoara. Si multi au vazut ca nisa de monden a avut succes si vor sa se bage si ei. Poate vor ajunge la fel de sus ca Pyuric, Bobby and Co.

  2. Cu ce ajuta un header ? daca are header crezi ca e mai des vizitat sau nu ? Utilizatorii obisnuiti de net care sunt dupa informatii citesec ce trebuie sa citeasca, daca le place baga la bookmark daca nu pa si iarasi pa.

  3. Da,sunt multe bloguri pe aceeasi nisa,dar daca fiecare ar veni cu continut nou si unic,ar avea si succes!

  4. E dificil să intri pe nișa aia. La câți „artiști” sunt în .ro, în 10 posturi se termină tărășenia.

    Doar să vii cu ceva content tradus de afara. Și cu poze „împrumutate”.

  5. Destul de interesant blogul , o multime de categorii si articole.
    Totusi adresa site-ului si numele nu prea a fost aleasa bine .