by

Şi uite că totuşi…

În primul rând vă urez o primăvară plină de bucurii şi împliniri, alături de cele mai dragi persoane! În al doilea rând, ţin să vă mulţumesc tuturor celor ce m-au votat la roblogfest în primă fază. Da, am ajuns în etapa a doua, doar cu un articol. Nu am cerşit voturi pe mail sau pe Y!M, nu am umplut blogul de bannere, ci doar v-am rugat frumos.

Povestea merge mai departe. Dacă vreţi să mă ajutaţi şi în a doua etapă, tot ce trebuie sa faceţi este să intraţi aici şi să mă votaţi la categoria „Blog sub 18 ani”.

VOTEZI la roblogfest 2009

Nu ştiu dacă voi ajunge la party, nu ştiu dacă o să îmi fie locul acolo, însă dacă mai merge cineva de prin zonă orice este posibil.

Timp de o săptămână voi afişa şi bannerul în dreapta deoarece chiar îmi doresc să câştig acest concurs. Baftă celor 23 de tineri ce au mers mai departe!

Lasă un comentariu

Comment

26 Comments

 1. Eu il vad pe dreapta, nicidecum pe stanga (bannerul).

 2. bravo! ai reusit. (nici nu ma asteptam sa nu reusesti) sper sa reusesti si la etapa a 2..:p (o sa te votez!)

 3. Salut. Chiar daca sunt „concurenta” pot spune ca te-as fi votat, daca nu eram atat de egoist incat sa ma votez pe mine. Succes si fie ca cel mai votat sa castige !
  O zi buna iti doresc si la multe voturi!

 4. Boghi, în condiţiile în care blogul tău e echivalent cu „Error establishing a database connection” nu ştiu dacă o să te mai voteze cineva în afară de tine.

 5. Bau, a fost un flood si a picat toata evolva, asa ca nu e vina mea. Si de votat m-au votat cativa si in timpul in care nu mi-a mers blogul. Asta stiu sigur. O zi buna iti doresc.

 6. O zi bună îţi doresc şi eu ţie.
  Bănuiesc că ştii ce m-a făcut să fiu răutăcioasă cu tine.

 7. Presupun ca stiu. Faptul ca sunt concurenta ? Nu am nimic impotriva. Nu-ti port pica pentru ca ma gandesc ca si eu as fi facut la fel. O zi la fel de buna va doresc.

 8. Nu, Bogy, nu faptul că eşti concurenţă. Că dacă mă mânca asta îl înjuram şi pe Dany şi vă înjuram pe toţi de toate cele.

 9. Bau, deci chiar nu stiu ce te-a facut sa fii rautacioasa cu mine. Explica-mi te rog.