by

:)

Salut :)

In primul rand, vreau sa va multumesc pentru aprecierile facute in articolul anterior. Nu stiu cand o sa revin, insa cel mai probabil in 2-3 saptamani. Mi-am facut un mic plan pentru cele ce urmeaza, legat de online, dar toate la timpul lor.

Iesind din aceasta arie, vreau sa urez bafta tuturor ce sustin maine teza la limba si literatura romana, pe 11 la matematica si pe 16 la geografie sau istorie. Proasta de deasupra mea continua sa faca galagie non-stop, calcandu-ma pe nervi in fiecare seara. In fine… sper sa am bafta maine la teza, cat si la celelalte doua.

Nu stiu daca o sa ne mai citim pana la revenire. Va urez mult succes in tot ceea ce faceti, multa sanatate, cat mai multe bucurii si impiniri!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Deci te Twitter ai timp si de noi nu ? Tu dai teza unica ? Esti foarte ocupat cu invatatul ? Daca nu, te rog sa mai intri din cand in cand pe mess sa mai stam un pic devorba despre blogging si despre altceva. Iti doresc mult succes la tot ce vrei sa realizezi de Sarbatori, si sa stii ca te asteptam mult sa revii. Sper sa ne mai putem amuza si gandi de texturile scrise de tine.

  2. @David: E mult mai comod sa dau 1-2 mesaje la doua zile pe Twitter. Eu pe mess nu prea mai stau, decat pe invisible, dar destul de rar. Ne auzim cand revin :) Bafta si tie!

  3. Bafta la teze, sarbatori fericite, si te astept sa revii cat mai curand. Sunt curios care e noul tau plan legat de online :D