by

Skizzo Skillz, cel mai pierdevară artist

Skizzo Skillz este unul dintre artiştii mei favoriţi, asta pentru că are un stil diferit şi încearcă să vină cu ceva nou. De asemenea, comunică cu fanii, scrie des pe blog (skizzoskillz.com) şi, mai nou, pe Twitter (@SkizzoSkillz).

Astfel am ajuns să discut puţin cu el şi chiar să îi iau un interviu pentru Hip Hop Blog.

Nu e nevoie să vă placă neapărat acest gen de muzică, deoarece Skizzo adoptă un stil unic. Înainte da vă spune mai multe despre el, vă las cu ultimul lui clip, intitulat „Pierdevară„.

Skizzo e din Timişoara, iar în 2005 a apărut albumul său de debut, “Cel mai tare rapper de care n-ai auzit“, alături de clipul “Umblu teleleu“. În 2006 pune bazele unui studio şi al propriului său studio, intitulat “Boomaye Music“. Colaborarea cu Nicalai (Dj Swamp) a adus in 2007 mixtape-ul “Preferatul Prietenei Tale“. Anul acesta a lansat şi două mix-uri: “Playlist Galactic“, respectiv, “Din căştile unui pierdevară” (detalii aici). În luna iunie a acestui an, artistul a lansat videoclipul “Pierdevară“, în exclusivitate pe internet.

Nu îmi rămâne decât să vă invit să citiţi interviul cu acesta – aici şi să daţi play din nou la videoclip!

Lasă un comentariu

Comment

  1. clipul si melodia sunt catchy si iti ramane ritmul in minte. Sunt curios daca o sa aiba la fel de mult succes ca „Umblu teleleu”.

  2. Tocmai de asta imi place si mie: are un stil diferit fata de ceilalti.
    Felicitari pentru interviu. :)

  3. Genul melodiei cred că este hip-hop, având în vedere menţiunea făcută de Dany (”Astfel am ajuns să discut puţin cu el şi chiar să îi iau un interviu pentru Hip Hop Blog.”).

    :-)

  4. l am vazut de cateva ori prin timisoara sii chiar are stil in el
    chiar si in viata de zi cu zi