by

Smartphone-ul E71 de la Nokia

De curand mi-am luat un LG KU380 la oferta, prelungindu-mi abonamentul de la Orange pe doi ani. Am citit multe despre el, m-am jucat putin, am facut cateva poze prin casa, am pus niste melodii pe card si mi se pare destul de ok. Astept sa fac niste mai multe poze sa vad cum vor iesi, insa de la o camera de 1.3 megapixeli nu ma pot astepta la prea multe. Nu sunt un fan al telefoanelor mobile, nu imi plac cele cu „fite”, insa pentru unele smartphone-uri sunt chiar binevenite pentru persoanele ce circula mult si nu au timp de calculator.

Nokia E71

Daca e sa compar telefonul meu cun un smartphone, cred ca m-as face de rusine. Voi discuta putin despre un telefon de la Nokia, mai exact despre Nokia e71.

Elegant si complex ar fi cuvintele ce ar putea descrie cel mai bine acest telefon. Subtirel, cu o carcasa de doar 10mm, smartphoneul este adresat segmentului business (antreprenorilor) ce au nevoie de e-mail pe telefon, comunicand de exemplu prin Y!M.

Avand o memorie de 110mb, acesta are un slot pentru carduri microSDHC (de pana la 8GB), Nokia E71 este compatibil 3G cu viteze de transfer de pana la 3.6 Mbps. Cele mai misto lucruri la acest smartphone ar fi:
– Tastatura QWERTY
– Aplicatiile integrate A-GPS si Nokia maps care va ajuta sa respectati programul de intalniri.
– Procesorul ARM 11 la 369 MHz ce va ajuta sa accesati rapid si eficient programele din telefon

Si mai dragut, pe langa telefon, pachetul mai contine: un card MicroSD 2GB, husa piele, cablu de date, casti handsfree, baterie, incarcator si manual. Dupa cum am spus, nu sunt un fan al telefoanelor, insa acesta chiar isi merita banii. Probabil cand imi voi lua si eu unul de genul, acesta va fi pe „cale de disparitie” :)

Lasă un comentariu

Comment

  1. :)) ce o sa te mai iradieze telu asta are valoarea sar 1.33 destul de mare..chiar FOARTE MARE

  2. Pentru mine, telefonul trebuie sa aiba 2 functii: convorbiri si mesaje. In rest nu conteaza.