by

Some photos

Cred ca ma apuc sa imi fac un photoblog cu poze facute de mine, deoarece imi doresc ca fotografiile sa devina o noua pasiune pentru mine. Pana una alta, cateva poze facute astazi (click pe imagine pentru a mari):

© danyblog [ dot ] com

Lasă un comentariu

Comment

16 Comments

 1. Înainte de a-ţi face un photoblog ar fi bine să consulţi şi un manual cu noţiunile de bază în ale fotografiei, pentru că nu poţi face poze la întâmplare… :)

  Succes! :)

 2. nici mie nu mi se pare cine stie ce…. insa poate mai incolo inveti mai mult.. incearca sa te bagi si prin photoshop

 3. chiar daca tie ti se pare ca astea sunt poze bune, orice fotograf profesionist te-ar contrazice.
  @cornelia: intr-adevar, nu poti face poze asa la intamplare crezand ca is cine stie ce.
  De exemplu, poza cu maru mi se pare ca o iesit foarte prost, mai incearca si tu sa focalizezi cum trebuie cand vezi ca apar „in ceata” ;)

  succes!

 4. In primul rand, incearca sa-ti gasesti un subiect ca lumea inainte sa faci o poza. De exemplu, nu inteleg de ce ai pozat copacul ala. Dupa parerea nu are nimic special… in schimb, puteai tu sa-i dai ceva special. Daca faceai doar o frunza sau doua de foarte aproape ar fi putut iesi cev :D Iar poza cu marul, in primul rand se vede in ceata si 2, cauta-i un background mai… frumos.

 5. Nu au ceva special, dar sunt ok pozele. Pentru un fotoblog cred ca trebuie ceva mai special de atat. Marul ala ar fi fain daca nu ar fi blurat. Si cum a zis Draqos, regleaza contrast,luminozitate, alea alea in photoshop, vor parea mult mai bune.

 6. POzele..sunt dragute …merg pentru un incepator ca dumneata..Dar.cum au zis shy ceilalti..trebuie sa mai lucrezi…

  Succes in continuare ! :)

 7. La aia cu marul ar fi treuit sa ai macro activat pentru ca obiectul cel ami apropiat sa iasa cat mai clar.

 8. trebuie sa te docmuentezi sa inveti sa faci fotografe, cum spunea cornelia .. si apoi sa exprimi ceva prin fotografie; altfel sunt doar poze

 9. daca si la facutul fotografiilor trebuie sa te documentezi eu ma las de internet. Trebuie sa ai ochiul format din nastere, experimentand ajungi bun, nu cu documentatii despre cum sa faci fotografii lol.

  Daca nu ai umpic de simt al fotografiei, n-are rost sa mai incerci sa devii ceva. Am vazut ca ii la moda sa ai fotoblog, dar din toate cate am vizitat, nush daca mi-o placut 1-2 .

 10. Daca ai de gand sa-ti pui in aplicare ideea cu photoblogul, sa ai in minte ca fotografia e arta… trateaza-ti pozele ca atare.

 11. Eu zic mai intai sa te documentezi cu privire la fotografie. Din ce ai postat, nu prea dai dovada de talent si nici nu prea cunosti setarile aparatului foto.

 12. Cam slabute,oricum ultima e ceva mai reusita,incearca si efecte (Focus) ;) Oricum spor la invatat,nici fotografia nu-i usor de invatat

 13. Daca vrei sa te apuci de asa ceva, dupa cum se zicea si mai sus consulta ceva manuale. Aici gasesti informatii despre toate tipurile de fotografie: http://www.photocami.ro/curs.html

  Si inca ceva: uita-te la cat mai multe fotografii. Asa iti vei forma „mana” pentru pozat. Multa bafta.

 14. Si eu sunt de aceeasi parere cu comentariile pe care ti le-au trimis ceilalti… Sorry …

 • Vezi alte articole pe tema