by

Spamul de pe Trilulilu

Dupa o pauza de aproximativ 1-2 luni, ieri am intrat pe trilulilu.ro sa-mi uploadez reportajul dat ieri pentru Radio Romania Actualitati. Cand sa intru, surpriza, aveam 34 mesaje primite. Curios sa vad ce s-a intamplat, am avut surpriza sa vad ca 15 dintre ele, erau spamuri de la alti useri.

Asa arata in acest moment (dupa ce am sters celelalte mesaje prion care ma anuntau ca am noi comentarii la fisierele uploadate de mine) „inboxul” meu de la Trilulilu:

triluliluspam.bmp

Frumos, nu? De curiozitate, am vrut sa vad si eu la ce se facea atata reclame. Ori linkuri catre bloguri de pe haipa.ro, ori rahaturi dinalea cu limpa.ro unde cica poti castiga un telefon mobil, ori link catre videouri si poze de pe trilulilu. Chiar nu se poate rezolva aceasta problema? Chiar nu ii pot reclama pe cei 3 useri care fac spam incontinuu? Pot doar sa ii adaug la „Lista neagra”, atat?

Nu inteleg de ce, insa la trilulilu sunt destul de multe defecte, sa nu mai spun ca noi suntem la sfarsitul lui ianuarie, iar pentru Trilulilu’ Crocodilu’, e inca iarna, e inca zapada. Totusi e unul dintre siteurile de top din Romania? Se poate ajunge in halul acesta?

Lasă un comentariu

Comment

  1. oficial e iarna! ce sa-i faci daca nu ninge?

    iar nazy ala imi trimite si mie mesaje toata ziua… cica poti sa-l blochezi sa nu mai primesti mesaje de la el :P

  2. trilulilu e o porcarie . o gramada de videori de rahat . are trafic doar pentru ca e romanesc . nu se compara cu youtube sau cu ceva de genu .

  3. Este destul de greu pentru un site care ajunge „vizitat” sa se poata controla fiecare mesaj trimis (filtru pentru mesaje duplicat sau care contin anumiti termeni, reclame etc) Asta tine de caracterul celor care-si fac cont, dar acestia pot fi stersi. Un simplu „reclama” ar aduce mesajele in atentia celor care administreaza site-ul. Un simplu cent la inscriere ar goni fiecare spamer (unde-i gratis e ca-n codru). O singura interventie pe zi ar aduce lumina in „inboxurile” membrilor.
    Referitor la ce a scris eukristian, sunt de acord. Cu o singura remarca: site-urile mari au ajuns mari pentru ca oamenii „straini” s-au invatat sa ceara administratorilor schimbari. Ele au venit si au fost si pe placul altora. La noi se vede, se constata si se pleaca injurand. Sau poate se pleaca cu gandul „lasa ca-mi fac eu unul mai bun”. Si de multe ori amatorii strica imaginea unei idei sau unui gen de site. Palelea mea…