by

Stand-Up Comedy la Iasi – 8 noiembrie

Daca Etherfast si Ziska au ras o gramada la un Stand-Up Comedy din Cafe Deko, sambata e randul iesenilor sa se afirme. Trupa ShowTime vine din nou sa ne faca sa radem in hohote timp de aproximativ doua ore, pe 8 noiembrie, la ora 20:00.

Afis Stand-Up Comedy

Te-ai saturat de monotonia orasului, de termene-limita si de oameni posomorati? Ai chef sa uiti de toate problemele si sa te relaxezi cu o portie zdravana de ras? Si noi la fel. De aceea i-am adus din nou pe baietii de la ShowTime, de data aceasta intr-o sala mult mai mare, ca sa incapa tot omul cu pofta de viata si mai ales cu pofta de ras. Asa ca ia-ti prietenii, colegii si familia, luati-va biletul de la Casa de Cultura a Studentilor Iasi si veniti in numar cat mai mare in Sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor Iasi, sambata, 8 noiembrie, incepand cu orele 20:00. Te asteapta un stand-up comedy de zile mari pentru ca umorul si buna dispozitie semnate de trupa ShowTime sunt la cel mai inalt nivel de calitate.

Un eveniment marca Lecupo si CCS Iasi,

Eu o sa fiu prezent in sala, alaturi de cativa colegi :) Mai vine cineva?

Lasă un comentariu

Comment

 1. Daca ar avea farmecul, si materialul macar putin asemanator cu „cei mari” ar fi super… rar am vazut in romania Stand-up de calitate… Sper ca nu considerati spam link-ul urmator, fiind unul total relevant articolului si definitiei stand-up’ului romanesc http://punchline.ro NU E AL MEU :P

 2. Stii cumva pe la cat ajunge un bilet?

  Mai rar avem parte de stand-up-uri in Iasi.

 3. Pacat ca nu is din oras, de mult am vrut sa vad cum arat un stand-Up Comedy in limba romana :); nu sunt ceva filmulete pe youtube ?
  In mures cand vin astia?

 4. @George: Biletul costa 15 ron (vezi afisul)
  @Matei Suica: Te astept in sala
  @Stiri: Nu stiu cand o sa fie in Mures. Vezi pe YouTube clipuri ca vei gasi, nu neaparat cu aceasta trupa, insa iti iei portii de ras si de acolo :))

 • Vezi alte articole pe tema