by

SugarSync, o soluţie gratuită şi eficientă pentru backup

Unul dintre cele mai neplăcute lucruri când vina vorba de calculator este să pierzi nişte fişiere importante şi să nu ai backup. Pentru a ne asigura că totul e în regulă le punem într-un hard extern, facem nişte dvd-uri sau apelăm la un stick. Dar nici aşa nu am rezolvat problema. Oricând acestea se pot strica sau pierde la rândul lor.

Am aflat cu câteva zile în urmă de la Răzvan de SugarSync, o soluţie gratuită şi extrem de eficientă pentru backup-ul fişierelor.

SugarSync

Principalul avantaj este că poţi să sincronizezi un anumit folder sau o anumită partiţie. De exemplu, dacă eu sincronizez partiţia „E”, unde adaug poze destul de des, se face backup automat. Pot să mă uit pe fişierele uploadate oricând vreau şi pot da chiar share.

La început primeşti 2GB, iar dacă te înscrii prin mine mai ai un bonus de 500MB. La rândul tău, primeşti 500 MB pentru fiecare prieten adus. Există şi varianta cu plată, începând de la 5$ / lună.

Vă recomand cu plăcere acest serviciu, deoarece oricând ai nevoie de un backup. Dacă doriţi să vă înscrieţi, uitaţi link-urile: prin mine (cu 2,5GB spaţiu de upload), simplu (cu 2GB spaţiu de upload). În caz că nu vă ajunge spaţiul spune-ţi şi la prieteni de acest serviciu!

Lasă un comentariu

Comment