by

Sus in pom [ Blog review ]

Reviewurile continua, iar azi ajungem la Cornelia, o fata (spune ea) „cazuta din pom” :). Cornelia a aparut pe lume intr-o frumoasa zi de mai si a devenit oficial bloggerita pe data de 1 Februarie 2007.

Cu un record de 75 vizitatori / zi, blogul din pom foloseste o tema recent adaugata, folosita si de mine la inceput, cu o combinatie verde – alb – albastru. Daca cauti filme comice sau poze amuzante, pe blogul Corneliei n-ai ce cauta.

In categoria Muzica Cornelia posteaza melodii ce reprezinta ziua in care se afla (dupa parerea ei). Pe blog mai gasim si jocuri de prin blogosfera (leapsa), toate asezate intr-o categorie aparte.

Continutul nu este deloc de criticat, fiind original, pe ici pe colo cu 1-2 aberatii. Mai tineti minte leapsa creata de mine cu cele 5 visuri? Vreti aflati ce si-ar dori Cornelia daca s-ar trezi cu 5 milioane de euro? Vezi aici.

Sfaturi de la mine pentru tine :)

– pune un buton/imagine pe acolo, sa ne putem abona la articolele tale, ori printr-un FeedReader, ori prin mail, iar astfel iti vei mari si tu cititorii;
– n-ar fi rau sa pui AdSense pe blog, sa faci si tu un ban muncit, chiar daca nu prea te gandesti la asta;
– se vrea mai multe detalii despre tine, nu doar data si locul nasterii;

Bafta cu blogul ;)

Lasă un comentariu

Comment

  1. Acea categorie (Despre) era ceva mai plină la un moment dat, însă… cred eu că-i mai bine aşa. :P

    Detalii despre mine se pot desprinde foarte bine şi din conţinutul posturilor. ;)

  2. ar fi mai fain blogu daca ar pune si poze, prea multe cuvinte! lumea e proasta si se uita mai mult la imagini, nu mai citeste nimeni! :)