by

Vin alegerile? Hai cu blogul!

Tariceanu si-a deschis ieri propriul site, mai exact tariceanu.ro; Bineinteles ca eu sunt hapsan si nu voi da link unor astfel de mincinosi, insa oare ma mira faptul cum de si-a deschis blog chiar acum? De ce nu si l-a deschis acum un an, sau pe 31 noiembrie? A … da, alegerile.

Iata ce ne spune Tariceanu:

Primul pas a fost site-ul. Împreună vom face şi al doilea pas. Pregătesc blogul şi vreau să fii primul care va răspunde la prima postare. Blogul va fi mai personal, mai direct, mai interactiv. Lasă-mi adresa ta şi vei fi primul care va şti ziua şi ora exactă când voi scrie prima postare.

Am vazut destui mincinosi politicieni ce si-au facut aparitia prin online, insa chiar nu imi pot imagina ce prostii va scrie Tariceanu pe blog. M-am saturat de ipocrizia lui. Ne-a facut de tot rasul timp de 4 ani de zile, acum sper ca nu o sa inceapa sa mai apara si la blogmeeturi.

Era sa uit: si Luminita Anghel s-a dat pe online. Blogul ei este aici. Spre deosebire de dobitocul de la PNL, Luminita a apelat la o platforma free. Ma abtin in aceasta privinta. Ii urez mult succes solistei :)

Lasă un comentariu

Comment

  1. Eu chiar urasc astfel de lucruri, dar deh asa cum ai zis si tu vin alegerile si cand vin alegerile astea, politicienii isi baga nasul peste tot in mass media

  2. „Pregătesc blogul şi vreau să fii primul care va răspunde la prima postare.” Cred că Tariceanu isi instaleaza singur wordpress-ul si plugin-urile necesare…Nu mai vorbesc de optimizare, am auzit ca e AS…

  3. Eu ma intreb: cand dracu o mai avea timp un premier sa se gandeasca la asemenea probleme? cand tara asta se duce dracului pe zi ce trece .. Adica, ca premier ma gandesc ca ai lucruri mai importante de facut decat sa te gandesti ca trebuie sa-ti faci blog.

  4. Luminita Anghel nici macar nu si-a permis un domeniu? Nu stiu ce sa zic… Poate pe el chiar va scrie ea, si nu altii ;)

  5. Trebuie sa recunoastem ca este ceva faptul ca are initiativa si vrea sa-si promoveze imaginea politica online cand alti politicieni inca isi mai prind degetele in tastatura! Am intrat pe site-ul sau http://www.tariceanu.ro si mi-a placut. Este bine organizat si cu informatii diverse. De la pozitia lui politica fata de subiecte precum programul „Un calculator pentru copilul tau” pana la informatii despre viata si activitatea sa.