by

15 teme wordpress pentru un blog personal

Echipa blog18 a creat o colecţie ce cuprinde 15 teme wordpress gratuite, care probabil s-ar potrivi pentru blogul tău personal. Simple, cu o axă variată de culori şi destul de cunoscute în afară. Am împărţit articolul în 3 pagini pentru o mai bună vizualizare (5 pe fiecare). Pentru mai multe detalii despre temă daţi click pe titlul acesteia.

15 teme wordpress ce probabil s-ar potrivi pentru blogul tău

1. Notepad Chaos

notepad-chaos

powertheme

2. Fervens Theme

fervens-theme

3. Typebased

typebased

4. Elegant Grunge

elegant-grunge

5. Thematic

thematic

Lasă un comentariu

Comment

  1. Am o intrebare, ca tot vad ca faceti teme de wordpress. Pot sa cer una la comanda, adica sa va zic ce vreau si voi sa imi faceti un ape masura, ca la croitor? Pentru ca nu am gasit nicio tema care sa indeplineasca toate cerintele mele.

  2. Sofia, noi nu facem teme wordpress, însă putem vorbi pentru una la comanda, care, bineînţeles, va costa. Pentru detalii ne poţi contacta.

  3. @Inocentul:  Nu iti poti pune o tema proprie. .doar cele puse la dispozitie de wordpress.

  4. Merci Bogdan,macar acum nu ma mai chinui.Naspa.Pe blogspot imi da eroare la orice tema noua care vreau sa o pun.Fiecare au si avantaje si dezavantaje!
    Poate ma ajuti sa-mi spui de ce imi da eroare:apare un cod de genu'” b25jk”.:))

  5. Voi scrieti toate temele inclusiv aceasta pe care o are blogul acum in HTML ? Sau folositi un „generator” … ca generatoare am mai vazut dar nu merg la toate platformele de blogging.