by

Training: Planificare personala – Mihail Muşat – 30 ianuarie 2011 (Iaşi)

O întrebare care îi descurajează pe majoritatea din jurul meu, indiferent de vârstă, este următoarea: „Ce vrei să faci în viitor?„. Asta pentru că mulţi se lasă duşi în voia sorţii, asemenea unei frunze în bătaia vântului. Suntem învăţaţi să-i lăsăm pe alţii să ne decidă viaţa, iar noi devenim suma deciziilor celorlalţi, în loc să ne creăm propriul destin.

Trec anii şi nu avem habar dacă am ajuns unde trebuia. De ce? Pentru că nu am ştiut niciodată unde vrem să ajungem. Când lumea începe să conştientizeze lucrurile esenţiale legate de dezvoltarea/planificarea personală, apar scuzele: lipsa de timp, lipsa de chef, vârsta înaintată şi aşa mai departe.

Actiune

Mihail Muşat vine pe 30 ianuarie la Iaşi cu un training legat de planificarea personală, sub titlul: „Cel mai bun an din viaţa mea„. Am intrat în 2011 şi sunt sigur că niciunul dintre noi nu ar vrea să se întrebe la final cum de a trecut şi acest an, parcă prea rapid, parcă fără prea multe realizări.

Mihail a susţinut training-uri pentru companii precum Nestle, RCS & RDS, RTC, dar şi pentru ONG-uri/asociaţii non-guvernamentale: Junior Achievement (JA), British Council, AIESEC etc. Dovezi despre cum a schimbat percepţia oamenilor asupra dezvoltării personale, motivării, comunicării şi a vieţii găsiţi în impresiile participanţilor de la workshop-urile ţinute anterior: training.musat.com.ro

Detalii despre training-ul din Iaşi puteţi afla aici. Termenul limită de înscriere este 23 ianuarie. Doar 15 locuri sunt disponibile.

Lasă un comentariu

Comment