by

Tu crezi sau nu?

Eu nu sunt „crezator” de felul meu, iar aici nu ma refer la intrebarile cu tenta religioasa. Exista niste categorii de intrebari la care nu sunt chiar asa de indiferent, insa nici raspunsul meu nu este afirmativ. Sunt intrebat destul de des:

Crezi in horoscop?
Exista fantome?
Ala era un OZN?
Exista extraterestri?
…. si lista poate continua

Nu cred in horoscop, ba chiar deloc. Si nici in previziuni, cum face Carmen Hara. Nu am nimic cu ea si nici cu vrajitoarele, insa daca cineva m-ar intreba daca vrea sa imi afle viitorul i-as zice: „Nu, mersi”. Nu am nevoie sa vad viitorul, totul vine de la sine pentru mine. Asa cum nu cred ca exista extraterestri, asa nu cred nici ca punctul ala alb dintr-o poza nu este OZN. Poate ca sunt de felul meu, cine stie.

Tu crezi sau nu, cand vine vorba de astfel de intrebari?

Lasă un comentariu

Comment

14 Comments

 1. Un extraterestru poate sa fie o bacterie minuscula care ”traieste” pe alta planeta(chiar s-au descoperit)

  Majoritatea persoanelor cand citesc cuvantul ”extraterestru” se gandesc la un monstru, si nu e asa. Problema e ca multi nu cunosc adevaratul sens al cuvantului.
  Dar bine, fiecare e liber sa creada ce doreste.

 2. In preziceri nu cred deloc, doarece in clipa urmatoare nu stii ce-ti rezerva viitorul, nu cred in niciun lucru din ce-ai enumerat mai sus

 3. Poate ca partea cu extraterestrii este posibila, dar nu sunt de acord cu ghicitul viitorului, de aceea nici nu cred in asa ceva.

 4. Cu siguranta nu cred in asa ceva , astea sunt doar facute pentru a ocupa timpul oamenilor care nu fac altceva decat sa stea toata ziua. Prea multe superstitii si prostii cu care+ti ocupi mintea.

 5. da…poi…e ciudat sa crezi ca faptul ca planeta marte influenteaza cati bani o sa ai…e o prostie:))…parerea mea:P

 6. Nu cred in horoscop, nici in extrateresti, previziuni ale viitorului, fantome etc. Pe Carmen Hara am vazut-o de cateva ori la Maruta in emisiune si a spus cine va castiga urmatoarele meciuri in Champion League sau nu mai stiu ce competitie de fotbal. Bineinteles ca nu a fost asa cum a spus ea… Carmen Hara cred ca e o femeie care abereaza non-stop si care a publicat niste carti care sunt cumparate de oameni ce cred in astfel de prostii.

 7. da… sant deacord cu dany…

  nu exista fantome sau ozn-uri….unii chiar fac ceva nave pentru a pacali lumea..nu va lasati pacaliti
  :p

 8. Intr-o tara in care majoritatea romanilor sunt interesati mai mult de previziunile horoscopului decat de ceea ce ar putea face concret ca sa traiasca mai bine, nu ma mai mira nimic!