by

TweetMeet Iaşi, un eveniment reuşit

S-a terminat şi primul TweetMeet din Iaşi, asta după ce la începutul anului a avut loc Twestival Iaşi. Faţă de desele blogmeeturi şi întâlniri pe care le facem, TweetMeet a fost destul de diferit. Multe feţe noi, alte subiecte de discuţii, socializare şi distracţie – cuvintele ce descriu întâlnirea din această seară.

Am mai spus că la fiecare ieşire de genul învăţ ceva nou şi nu regret nicio clipă că particip la astfel de evenimente. Am prezentat nişte idei, mi-am schimbat puţin viziunea şi am făcut cunoştinţă cu persoane ce mi s-au părut extrem de interesante.

Îmi pare rău pentru cei care sînt nou în peisaj şi au fost cam timizi, însă acest lucru va dispărea după mai multe întâlniri. Vorbesc din propria experienţă.

Şase ore şi acum aflu că unii au mai şi rămas. Dacă ştiam mai rămâneam şi eu. Totuşi m-am simţit foarte bine şi chiar îmi era dor de ceva de genul.

Ideea lui Marius a adunat aproximativ 25 de persoane. Poze veţi găsi în zilele următoare la el, Bogdan şi a cine mai făcut (nu mai reţin exact). Folosiţi hastag-ul #tweetmeetiasi.

Să trecem la treabă!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Stii ca ce e mult, strica. dupa 6 ore de tweetmeet … nu cred ca mai reuseam sa mai raman si lucid :D (6 beri :p). asa ca… totul a ramas sub control. Poate data viitoare o sa vin mai pregatit si o sa rezist mai mult :) nu de alta dar intalnirea chiar a fost un succes. Am intalnit si eu oameni noi si cred eu ca am spart bariera timiditatii dupa prima bere bauta :)
    data viitoare sper sa fie mai liniste sa ne putem intelege fara sa fim nevoiti sa tipam unu la altul :)

    Hai sa traim … si la mai multe :)