by

Unde îşi curăţă ieşenii papucii

Trăim în ţara tuturor românilor, ţara tuturor posibilităţilor, a se citi România. Aici lumea parchează maşinile oriunde, că nu face nimeni nimic, iar mai nou, lumea îşi face papucii la… balcon, să vadă tot omu ce înseamnă să fii ieşean cultivat.

Îşi pregăteşte apa, îşi aduce papucii, ia şi crema, iar apoi trece la treabă (click pe imagini pentru mărire):

prostimealabalcon1

îi curăţă

prostimealabalcon1

îi dă cu cremă

prostimealabalcon1

curăţă mizeria lăsată

Iar apoi îşi aduce încă o pereche. Şi dă-i, că nu există baie, că nu e singurul. E plin Iaşul de persoane de genul. Nu că ar fi ceva ieşit din comun, doar că e ceva frecvent.

Ţigările tot la balcon se fumează, chiştoacele fiind aruncate în jos. Seminţele tot acolo se mănâncă, resturile tot în jos se aruncă. Că deh, nu există bucătărie şi nici gunoi.

Lasă un comentariu

Comment

 1. Era prea departe să strigi la el?
  Dacă el vede că nimeni nu are nimic de spus va continua în acest fel şi luna viitoare.. că deh.. abia atunci îi mai spală.

  Am văzut zeci de persoane ce foloseau toaleta şi uitau să tragă apa sau să se spele pe mâini. Pe câţiva dintre ei am reuşit să îi conving să intre înapoi să tragă apa şi să se spele pe mâini. Scuza la toţi era: „Am uitat. Eram grăbit”. DA BINE! Eu zic că e din obişnuinţă. Nu pot da noroc cu astfel de oameni.

  M-am lungit. Mai bine scriam un articol de vreo 3 pagini. Că ar fi multe de spus pe acest subiect.

  Baftă! Data viitoare trage-l de urechi!

 2. desi,din cate am inteles ai doar 14 ani,ai un blog misto si scri bine,pentru varsta ta.bravo.good work!

 3. Pana acum nu am vazut ca, cineva sa-si faca papucii la geam, dar chistoacele de tigari, peste tot. Acum aproximativ o luna un chistoc de tigara avea sa-mi pice in cap, un pas gresit imi trebuia.

 4. =)), foarte tare. chiar tu l-ai prins facand asta?
  mi s-a intamplat si mie sa gasesc de exemplu langa o banca o multime de coji de seminte sau chiar oameni care arunca diferite gunoaie pe geam.

 5. Iasiul e prea murdar.. nu inteleg… e mult noroi, foarte mult..si chiar nu inteleg de ce… In rest, sunt oameni si oameni.. in curand vei vedea oameni facand sex pe strada, doar e Romania ;)