by

Unde mănânci sănătos în Iași

De câteva săptămâni am început să acord o atenție sporită alimentației, deoarece îmi doresc să mănânc cât mai sănătos și să cunosc mai multe detalii despre ceea ce consum. Mese în oraș iau foarte rar, iar atunci când o fac nu am nici cea mai mică îndoală că ce urmează să consum nu e sănătos pentru organismul meu. Până recent am mers pe principiul: pe cât e de gustos și pe cât arată de bine, pe atât de nociv e.

Aseară, cu ocazia ieșirii în aer liber la „Colț de Rai” (BlogOlympics 3) am rămas plăcut surprins să aflu de un local deschis în Iași la Pallas Mall, ce pare a fi unic pe piață: Sante Food. Unic deoarece mâncărurile sunt preparate din ingrediente naturale și sănătoase, specificul fiind ovo-lacto-vegetarian. Două exemple ce mi-au plăcut foarte mult sunt șnițelele de porumb și pastele cu ciuperci.

Este o alegere excelentă în cazul în care vrei să-ți îmbunătățești alimentația și ești un om care de obicei mănâncă pe unde apucă și nu are timp să gătească.

Așadar, data viitoare când vrei să mănânci sănătos în Iași, mergi la Sante (Palas Shopping Mall – Foodcourt – Insula Verde) :)

Ps: încearcă și limonada lor cu mentă. Mie mi-a plăcut într-atât de mult încât am băut vreo 5-7 pahare.

Ps2: socata este, de asemenea, excelentă!

Lasă un comentariu

Comment

  • Vezi alte articole pe tema