by

Unii chiar nu merita

Vorbeam azi cu Bogdan Matei despre temele wordpress. I-am sugerat sa faca o tema de tip magazine, mai profesionala, insa gratuita. Stiu ca e mult de munca, insa astfel poate te-ai putea face cunoscut, cel putin in afara..

Mi-am dat seama ca o astfel de munca nu merita unii. Cum bloggerii romani gen Buddha, Cosmin, Bogdan si Etherfast nu merita sa se chinuie pentru o tema profesionala, care apoi sa o dea gratuita si sa comenteze toata natia ca de ce nu ai facut asa acolo, e prea naspa sau tot felul de prostii, tot asa nu se merita sa se organizeze tot felul de concursuri.

Pentru ca unii nu apreciaza calitatea. Nu merita sa faci un concurs pentru bloggerii romani. VisUrat a avut curajul sa faca ceva ca lumea aproape de unul singur. Rezultatul? Comentarii. Ba ca de ce Blogatu (la multi ani mestere!) a fost in juriu sau de ce a facut el tragerile la sorti, ba ca ei doi sunt mana in mana, ba ca trebuia alta metoda de alegere a castigatorilor, ba ca nu stiu ce.

Romanul nu stie sa aprecieze calitatea, munca si efortul. Daca ei vor ca sa cumpere o tema wordpress super faina la care unii au muncit saptamani bune cu nici 50 euro, atunci la ce te poti astepta?

Lasă un comentariu

Comment

  1. Sau si daca gasesti specimene care cumpara tema, modifica putin headerul si zice ca e tema facuta de ei… asa sunt romaniii

  2. Ete scart! Sa compari Romania cu tarile vestice, atunci cand ajungem sa avem si noi salarul alora, incat sa ne permitem sa alocam 50-100 de euro, doar pentru licente.

  3. De un an de zile de cand am tot dat theme pe gratis, am invatat sa nu-i mai bag in seama pe cei care sterg copyrightul sau zic ca este o thema creata de ei. E prea mult stres sa ii vanez si sa imi cer dreptul, pur si simplu nu se merita. Sunt totusi cativa oameni care ne respecta munca si pentru acestia merita efortul. O sa fac un mic test in curand cu o thema, acosmin v4, o vand cu 5$ sa vad cati oameni sunt dispusi sa plateasca o suma asa mica pt o thema cat de cat pro.

    Ms Dany pentru ca ma tot adaugi :) prin posturile acestea legate de theme wordpress.

  4. La ce sa se chinuie baietii s afaca o tema pro cand romanul este mare nesimtit ? mai bine sa faca teme platite decat sa se chinuie degeaba :), am mai purtat si eu aceasta discutie legata de temele wordpress cu Bogdan si cu Bilzone , Bilzone mi-a zis ca numai are deloc gand sa mai faca teme free pentru ca a observat ca linkurile numai ramaneau la locul lor ca de asta e romanul

  5. deci io daca dadeam 150e pentru o tema wordpress personalizata eram fraier? :)) nu zic numele celui care o facea pentru ca nu are rost :P oricum nu imi parea rau pentru ca era munca lui si sunt 100% ca isi merita bani.

    sa revin, romana inca gandeste romaneste….el inca a ramans acelas om care cumpara din piata, acel om care se targuieste juma de ora pentru un lucru, mie sincer imi este jena sa negociez cu cineva pretul unui produs oricare ar fi el. si vorba batranilor „prost e cine da nu cine cere” nu? dar nu te pui si injuri tu omu si il faci in fel si chip cum a patit Bogdan cand a cerut 40e pe o tema la care a lucrat 2saptamani.chiar daca acea tema poate nu merita 40e dar ma sa ajungi sa injuri bietu om pentru munca lui de 2saptamani e chiar penal :/ ….