by

Va rog eu frumos

dulc3_kiss: auzi ;;);;)
danyblogcom: din nastere
dulc3_kiss: te rog j yo ceva ;;);;)
danyblogcom: ia sa vedem
dulc3_kiss: dai j mie click pe un anuntz :-” :* kare vrei u :X si dau j yo ;;) :X ?
dulc3_kiss: www.roxi.haipa.ro
dulc3_kiss: te rog
dulc3_kiss: frumo9s d tot :X:X:X
dulc3_kiss: X [-o<
dulc3_kiss: :D
dulc3_kiss: :X
dulc3_kiss: [-o<
dulc3_kiss: dai??

Oameni buni, va rog eu frumos, nu ma mai adaugati in lista sa ma intrebati cum se face un blog, cum faci bani pe net, nu ma adaugati in lista sa-mi cereti detalii despre google adsense si despre vizitatori. La AdSense, lasati voi clickurile de la prieteni, ca nu va avantajeaza deloc, ba chiar, pierdeti timpul degeaba.

Va promit eu ca am sa fac un articol pentru cei care au mai putine cunostinte despre bloguri, dar nu ma mai innebuniti prin e-mailuri sau pe Y!M. Cred ca la vreo 95% din cei care ma adauga in lista si ma intreaba, le dau ca raspuns un link, ori de pe acest blog, ori de pe decetutorial

Edit: Reactionarea respectivei persoane dupa ce a vazut pe blog convorbirea:

danyblogcom: http://danieldamian.ro/va-rog-eu-frumos/
dulc3_kiss: ms :)
dulc3_kiss: vai ce intersant ejti =))))
dulc3_kiss: ftymaas in noroku tau

Oare chiar am eu noroc? Chiar ma pot considera un norocos? Chiar mi-as dori sa am eu noroc, sa am eu norocul care il au altii …

Lasă un comentariu

Comment

16 Comments

 1. :)) na poftim exemplu de copil din generatia hai5 :))…plina lumea de dinastia. Nici eu nu stiu inca tot, dar invat si in nici un caz n-as face ce cea de mai sus!
  Dany, stai linistit, norocul ti-l faci singur, nu ai de unde sa stii ;) poate ii vei depasii pe alti…

 2. Da, asa se intampla cand iti faci id-ul public. Asa patesc si eu, te adauga omul in lista ca sa te intrebe de link-exchange si apoi te umple cu mass-uri ca vrea comentarii la pozele de pe hi5. Oricum, fa grup special eu am „Grup Temporar” – acolo ii adaug pe toti, daca e discutie ok mut in alt grup daca nu… incateva zile dispare de acolo cu ignore-ul de rigoare.

 3. sincera sa fiu chiar m’ai impresionat =))))) :-? ar fi o chestie sa pun si yo pe blog aci la tine kand te milogesti TU de lume sa’ti dea :))))))) :-j si nu m’ai ajutat cu abosult nimic decat mi’ai dat sfat sa’mi fac pe haipa ka e mai tare :) … da iti zik haipa tie :”> … si orkm nush de ce ti’am mai zis ca nu ma avantaja cu nimika un click d’ala amarat d’al tau

  aaa…da … era sa uit :-j nu te mai crede asa important ca nu esti asa mare vip :))

 4. M-am saturat de oamenii care cersesc click-uri pentru adsense. Rose eu spun sa mai inveti sa scrii si dupa posteaza ceva. Daca o sa citesti putin faq de la adsense o sa observi ca nu e permisa incurajarea click-urilor. Vizitatorul iti da click pe reclama pentru ca e interesat, nu pentru ca asa vrei tu! Iti sugerez sa te intorci la site-urile de social networking pentru ca nu ai ce cauta pe aici. Referitor la „era sa uit :-j nu te mai crede asa important ca nu esti asa mare vip :))”, poate ca e mare VIP. Nu inteleg care e problema ta, atata timp cat a realizat ceva poate fi mândru. ps: renunta la „zik, orkm, kand si yo.” Fac alergie cand vad oameni din astia.

 5. Doua cuvinte : MU – IE !!

  Roxy , deci nu are rost sa scrii tampenii , ai si tu o varsta ( 15 ani ) pana acum ar fi trebuit sa te coci ( nu la pisda ).

  Don’t be happy , be worry!

 6. Si eu am id-ul public dar pana acum nu am fost asaltat de oameni de genu asta… sa speram ca nici nu voi fi asaltat…

  Oricum eu am buton de ignore :))

 7. Wtf?? :)) Asta mi-a lasat comment pe blog, sa ma intrebe cum pune filmulete.Doh…cum naiba m-a gasit? =))

 8. cum au spus si unii mai sus fa-ti un ID personal si unul public. O sa-ti fie mult mai bine asa ;)