by

Va zic de pe acum

nu imi trimiteti mass-uri ca o anuntat ministrul educatiei ca nu se mai face scoala sau orice tampenie de genul, aveti ignore direct :)
din septembrie se intoarce lumea acasa, inteleg ca a fost in concediu, dar va rog frumos, gata cu massurile; e ok sa trimiti un mass la un articol de pe blogul tau interesant, dar nu e nevoie sa ma anunti din 5 in 5 minute ca ai scris un post pe blog, mai devreme sau mai tarziu oricum il voi citi deci stai linistit!
nu incepeti din nou cu: „Pfai incepe scoala fratilor, multa bafta ma, eu deja mor de ciuda ca s-a dus vacanta”; daca sunteti fraieri logic ca n-ati facut nimic in vacanta asta, iar acum va plangeti regretele (se aplica ca in primul caz);

Apropo, bafta bac tuturor ce sustin cea dea doua sesiune :)

Lasă un comentariu

Comment

  1. Ai dreptate. Şi eu sunt invadat de tot felul massuri. „Fraţilor..am venit de la mare.. http://…”, peste 5 minute „Cum a fost la mare http://…..”. Şi tot aşa.
    Eu unul i-am ruagt să mă bage la anti-mass.

  2. Da, si eu sunt asaltat cu astfel de mass-uri din 5 in 5 minute :(, dar mie-mi place ca se lasa cu ignore.

  3. si eu ii inteleg ca incearca sa se promoveze eficient, dar sa fim seriosi.. exista o limita :)

  4. „bafta bac tuturor ce sustin cea dea doua sesiune”
    nu crezi ca bafta nu are nici o legatura cu treaba asta? eu cred ca sunt inapti .

  5. @blowfish: Ai mai nu fi rau cu ei :) Lasa-i macar sa se bucure ca o „primit o bafta” :))

  6. Chestia cu mesaje de genul acesta tine si de persoanele din lista.Daca majoritatea au peste 18 ani, fii sigur ca asa ceva se intampla rar sau deloc.