by

Vacanţă, filme, internet şi şcoală

A trecut o săptămână în care, sincer să fiu, nu am avut niciun chef să scriu pe blog. Nu mi-a ieşit nimic. De azi am intrat „oficial” în vacanţa de Paşte. Mai sunt 8 zile în care mă voi relaxa, voi învăţa, voi viziona filme şi voi citi. Nu ştiu dacă o să scriu prea curând pe aici, deoarece urmează o perioadă destul plină de stres şi muncă. Mai des o să scriu pe twitter, aşa că urmăriţi-mă la @DanielDamian.

Săptămâna asta am reluat seria „Fast and Furious” şi am văzut „How to rob a bank, „Slumdog Millionaire”, „The last ride” şi „Fast track – No limits”. Dacă aveţi recomandări în materie de filme (de preferat acţiune şi comedie) sunteţi invitaţii mei!

S-ar putea (85% şanse) să mă implic într-un proiect cu pretenţii mari, cel mai important pentru mine de până acum. Detalii când începe treaba. Tot săptămâna asta dau drumul la noul design blog18. Ştiu că spun asta de la începutul lunii, dar acum chiar e pe bune (cred că şi asta am ma zis)!

Ah, înainte de a da „Publish”, vreau să clarific ceva. Nu lucrez decât la blog18 momentan. O să urmeze proiectul de care v-am zis, dar oficial nu este nimic pus pe foaie. Acum e ok?

Lasă un comentariu

Comment

15 Comments

 1. More ants in pants – comedie supertare
  Autostrada exceselor – film nemtesc cu masini ceva mai vechi dar destul de dragut
  Vizionare placuta !
  Te asteptam cu niste impresii despre ce ai vazut :)

 2. Vacanta placuta alaturi de cele mai bune filme! Te asteptam inapoi cand iti va trece astenia de primavara :).

 3. Ce frumos suna „vacanta” :).
  Uite iti recomand si eu cateva filme destul de interesante: Transsiberian sau The Boy In The Striped Pyjamas.

 4. „Slumdog Millionaire”este intradevar foarte bun,daca nu ai vazut deja iti recomand „the curious case of benjamin button”!

 5. A venit vacanta cu trenu de Franta :)) dar nici nu am simtit ca aproape a si trecut. Faza naspha e ca pentru unii urmeaza bacu…sau alte examene

 6. uite niste filme:”The Transporter”(1,2,3), „Redline”, „Nitro”, „How High”(vechi dar tare comic), „Torque”

 7. Suna frumos cuvantul vacanta,mai ales ca sunt mom. in care fiecare vrem sa fugim,sa evadam din cotidian,fara sa mai stim,doar sa ne relazam sa uitam de toate cele mai ales de griji si probleme.Bafta in ce te vei implica si have luck in continuare.