by

E vacanţă…

Vacanţa aceasta se doreşte a fi cea mai liberă şi cea mai frumoasă. Am scăpat de toate grijile şi acum nu mai am nimic pe cap. Rămân elev al liceului Costache Negruzii încă 4 ani, ceea ce mă bucură enorm. În aceste două luni rămase voi încerca să stau acasă cât mai puţin. Urmează plecări de câteva zile prin diferite zone.

În weekend-ul ce tocmai a trecut am fost (fără nicio planificare) la pescuit, pe Jijia. Cu un băţ împrumutat am încercat să prind şi eu ceva, dar bineînţeles, în zadar. Pluta se mişca aproape tot timpul, iar când trăgeam vedeam acul gol, fără momeală. Acum peştii m-au păcălit, dar data viitoare nu va mai fi aşa.

O poză (nu prea reuşită) la răsăritul soarelui (click pe ea pentru mărire):

IMG_0498

Dacă e cineva din zona Moldovei şi vrea să ne relaxăm, încercând a prinde nişte peşti, aştept un semn. Tata deja vrea să mergem să cumpărăm beţe noi şi mulinete.

O da, să nu uit că e vacanţă. Yupy!

Lasă un comentariu

Comment

24 Comments

 1. Sa inteleg ca esti pasionat de pescuit? Interesant:) Unde anume pe Jijia? Baltile din zona aia imi aduc aminte de primele mele incercari de a practica acest sport atat de neproductiv.

 2. Distractie placuta! Vai ce dor imi este de perioada in care aveam si eu vacante… Acum trebuie sa ma multumesc cu 3 saptamani amarate de concediu. Enjoy it while you can kiddo!

 3. ohh da…tu ai terminat cu scoala eu am terminat cu facultatea…vacanta placuta noua:D

 4. Vacantaaa placutaa! Si eu am terminat acu a 8a si ma simt foarte usurataa.:*

 5. Cu toţii avem o nevoie disperată de a afla cine suntem şide aceea anumite activitati relaxante si facute impreuna cu prietenii ne ajuta sa ne descoperim mai bine.

 6. Ce sa-ti zic, schimba balta ca dupa ce nu prindeai mai nimic ti-a mai zi si Monoranu „bafta”.
  Fir intins si vacanta placuta!

 7. Poate dau si eu o fuga pe la tine sa mergem la un pescuit . Nu-i chiar mare distanta de la Botosani

 8. Bravo tie! Sa te bucuri de vacanta! Eu mai am inca doua saptamani de munca pana la Marele CONCEDIU:)) de doar 2 saptamani…:(..aaaa si Fir Intins!

 9. O vara cat mai frumoasa si plina de distractie si aventuri placute. Aaa si spor la pescuit. Te asteptam mai victorios data viitoare ;)

 10. Acum e momentul si nu rata nimic din ce poti face in aceasta vacanta. Nu de alta dar vori veni ele timpurile cand timpul si obligatiile nu te vor mai lasa.