by

vaduva.ro – blogul unui roman din America

Probabil ati mai citit pe blogul meu despre Cristi Vaduva si ati participat la concursul acestuia in care a oferit 8 domenii .info + asistenta gratuita.

Cristian locuieste in America, iar pentru prima data a petrecut Craciunul departe de Romania. Acesta a intrat in lumea blogurilor pe data de 12 Noiembrie a acestui an.

Designul blogului este dragut, simplu si se axeaza pe o combinatie dintre albastru si alb. Pe blog poti gasi sfaturi wordpress pentru incepatori, articole personale si cateva bancuri.

Sugestiile mele ar fi:

Incearca sa traduci tema, iti ia maxim 10 minute, nu ar fi frumos ca blogul sa fie in romana iar tema in engleza. Ar fi indicata o pagina in care sa spui cateva despre tine si un eventual id / adresa e-mail pentru contact.

Mareste-ti numarul cititorilor cu ajutorul celor de la FeedBurner: da-le vizitatorilor tai posibilitatea de a se abona la blogul tau cu ajutorul unui client RSS sau prin e-mail. Mai toate blogurile ofera posibilitatea de a te abona la ele. Cel putin mie mi-a crescut nr abonatilor de la 11 la 16 de cand am oferit aceasta posibilitate.

Cam astea au fost sfaturile mele, sper sa te ajute. Succes in continuare!

Lasă un comentariu

Comment

 1. nu-mi place design-ul (tema), e prea simplu si nu ma face curios sa citesc articolele…

  „Incearca sa traduci tema, iti ia maxim 10 minute, nu ar fi frumos ca blogul sa fie in romana iar tema in engleza.”

  asa zic si eu :)

 2. Hehe ajutzi un bloger aflat la inceput? Tine-o tot asa si ii urez tot norocul posibil lui Cristi.

 3. Eh zep lasa-l ma ca e nou :P invata si el pe parcurs. Ce dany nu a avut o tema la inceput si pe parcurs a ales-o pe asta? :) faza cu tema in engleza si blogul in romana ar trebui remediata cand isi gaseste putin timp:)

 4. Da, am reactionat prompt, am schimbat thema, am traduso in procent destul de mare (inca mai am de tradus pe ici pe colo, dar se rezolva), am adaugat in dreapta acea casuta Contact, cu id-ul de messenger, care totodata este si mailul de contact + adresa de hi5 in caz ca cineva vrea sa vada poze :D
  Am inceput pagina „Despre mine”, dar vreau sa fie ceva mai nonconformist, si mai astept sa vad ce nastrusnicii imi mai trec prin cap.

  M-am inscris si la feedburner, o sa pun codurile pe site, inca nu m-am decis daca e ok thema asta, sau sa mai caut.