by

Versiunea demo a jocului Fifa 09

Am aflat astazi de la Alecs ca a aparut versiunea demo a jocului Fifa 09, care isi are lansarea a jocului complet peste cateva saptamani. Nu sunt un mare fan al jocurilor pe calculator, insa Electronic Arts face o treaba destul de buna cu versiunile Fifa, chiar daca 08 a dezamagit putin.

Fifa 09 - Demo (6)

Puteti downloada jocul de aici. Tocmai l-am copiat, iar acum se instaleaza. Ma intreb peste cat timp cei de la EA vor introduce si limba romana pentru joc :) Oricum, ar fi in zadar, deoarece eu unul tot la limba engleza voi apela.

Revin cu o parere despre joc dupa ce il instalez si joc unul doua meciuri. De asemenea, voi face cateva printuri. Distractie placuta!

Edit: Am jucat cateva minute un meci. E destul de dragut, grafica este de invidiat, insa mi-am facut o gramada de-a nervi deoarece tastele erau schimbate. Astept cu nerabdare versiunea completa a jocului. Treaba nasoala este ca nu imi rezista PC daca tin si mess-ul deschis. Puteti vedea cateva print-uri facute aici. Concluzia ramane: trebuie sa-mi iau un RAM de 2GB si un procesor mult mai ok :)

Lasă un comentariu

Comment

  1. :-s Am auzit ca pe placile video de 256 MB nu merge, asa ca nu ma mai chinui sa-l downloadez + ca nu ma atrage fifa :).

  2. Mare greseala sa lanseze FIFA odata cu inceperea anului scolar…in fiecare an fac aceeasi „greseala”