by

Vine imediat lansarea :)

In urma cu 1-2 saptamani va spuneam de niste planuri pentru un nou blog. Uite ca am cumparat doua domenii, unul dintre ele fiind fotbalclub.com; Ieri tocmai am terminat partea de design si pot spune ca s-a modificat la aceasta tema, mai mult decat am modificat eu la tema de pe danyblog :) Tin sa-i multumesc lui zep pentru ajutorul acordat, respect din partea mea.

Nu, nu voi scrie doar eu pe blog. In echipa a intrat Bancheru si vladinho, doi baieti de nota 10. Ma bucur extrem de mult ca am format o echipa si sper sa nu punem capat niciodata. Cred ca ar mai fi nevoie de un ajutor pentru fotbalul extern, iar aici ma refer la alte ligi, de genul: Serie A, Eredvisie, Premier League, Bundesliga, etc.

Inainte de a lansa „oficial” blogul, asteptam sugestii, critici si pareri despre blog. Ce credeti ca ar mai trebui modificat, ar mai trebui adaugat, pentru un blog mai bun :) ?

Lasă un comentariu

Comment

13 Comments

 1. arata bine, e curat si vad ca incepi sa ai si ceva comentarii. succes cu el ;)

 2. blogul e ok ;) acum calitatea articolelor va putea face diferetna de celelalte bloguri de fotbal…pentru ca sunt destule
  spor la munca;)

 3. E frumos, chiar placut.
  Acum ce o sa apara pe el? Stiri? Daca vor aparea stiri nu cred ca vei avea mare succes, e satula lumea. Am vazut cateva analize alea unor meciuri din CL si L1, incercati sa analizati un meci dar amplu, decat mai multe si fara sens. Incercati sa evitati repetitia unui cuvant ;) „un gol superb de la Dani Alves”, „Keita a marcat cu un sut superb”.
  Cautati pe cineva care se pricepe la pariuri si poate sa va analizeze un meci la cateva zile, gen pronostic. Zic sa cautati pentru ca pariurile sportive nu sunt asa simple cum se cred, exista criterii, reguli pe care un parior in analiza unui meci trebuie sa le respecte (TEORETIC).
  Bafta.. si spor ;)

 4. Stiam de la inceput de el, am fost alaturi de tine de atunci , insa iti zic si acum , ai facut treaba buna .

 5. zic ca ar merge sa sa pui rezumate video ale meciurilor pe fotbalclub… ca merita

 6. Arata bine! Si dupa cum te stiu pe tine+ ceilalti baieti sigur iese o combinatie super!:) bafta