by

Vine Pastele

Saptamana viitoare e pastele si deja a inceput nebunia. La televizor numai despre asta se vorbeste, reclame legate de paste, targuri si tot felul de porcarii. Bloggerii incep si ei sa posteze mesaje, urari de paste pe blog, deoarece fara putin spam, fara putin trafic nu se pot simti bine.

Chiar trebuie facuta atata panarama pentru o sarbatoare crestina? Nu rezistati fara trafic? Cum moare cineva, cum 5 articole pe blog. Cum se intampla un accident iar toate televiziunile numai despre asta vorbesc, hop si bloggerii cu detalii. Unii s-au apucat de doua luni sa posteze mesaje si urari legate de Paste, altii incep debea de acum. Cine castiga cel mai mult trafic? Cine se lauda ca blogul lui a atins un numar record de vizitatori? Apropo, pentru cei care inca nu stiu ce e la moda: dati bold pe cuvintele gen sms-uri, urari, mesaje ca poate aveti mai mult noroc :)

Ah da … stai ca vin acusi si massurile: „Sa Pasteti fericit. Un Paste fericit tuturor. Fie ca lumina sa iti intre in suflet, bla bla, Paste Fericit!

Lasă un comentariu

Comment

14 Comments

 1. jimmy ne facem ca nu stim, dar ii cam naspa sa te ofensezi si sa bagi pe altul in fata , stiind ca tu te folosesti de ei doar pentru a-ti face tie trafic :)

  Si dany, daca tu numai de BOLD ai auzit, tin sa te dezamagesc ala nu inseamna seo .

 2. Chiar nu ma intereseaza ca e Draqos, ca e Basescu sau oricine altcineva cu un blog de-al lui pe primul loc. Eu vorbesc doar de bloguri personale, de bloguri care pretind a fi „personale” :)

 3. Nu e nimic rau in a profita de o sarbatoare pentru a aduce mai mult trafic pe site. Fiecare isi dezvolta afacerea cum stie mai bine, iar unii castiga cel mai bine de la sarbatori: paste, craciun, ziua indragostitilor s.a.

 4. Mulţi îşi fac trafic de pe seama sărbătoriilor.
  De exemplu e un site numit depaştedotcom( nu am zis link exact ) . Care cred că o să fie activ numai de paşte că dupaia nu mai interesează pe nimeni.

 5. Toţi se laudă ca sunt şi ca fac şi că dreg . Dar în sinea lor egoistă , încearcă din răsputeri să demitizeze tot ce e mai frumos din această lume . Păcat !

 6. hai lasa dany ca nici tu nu esti mai bun :P si nu vad de ce ii deranjeaza pe uni chestiile astea :) fiecare face ce vrea cu blogu lui !ca doara de aia ii zice blog.nu ?:D
  nu imi zi ca nu tie nu ti`ar prinde bine ceva trafic in plus asa cand e sezonu :P

 7. vudu84 pe acest blog ma intereseaza cititorii fideli, nu traficul. Degeaba am 500 sau 5.000 unici pe zi, daca nici 5 nu ma citesc.

 8. da ce faci in momentul cand observi ca de la 100/zi ajungi la 5/zi ? asta in doar o zi doua (fara absolut nicio diferenta) si nu ai nici un cititor? cred ca te-ar frustra destul de rau :)

 9. Asa cum magazinele isi fac reclama la marfa de Paste asa isi fac si bloggeri pentru trafic. Ce e rau in asta ?! Oricum, cu articolul asta, mai pe furish pe ocolish, ai incercat sa faci cu perdea, ti-au venit si tie la trafic asa-i ?!

 10. Dany ajung sa cred ca mai ai multe de invatat, sincer.

  Si referitor la exemplul tau, la 5.000/zi este IMPOSIBIL (asculta ce zic) sa ai 5 cititori, cel putin 200-300.