by

Vrei sa te extinzi?

La o ultima privire peste conturile mele de la name.com / namecheap.com si godaddy.com am observat ca am achizitionate peste 25 domenii. Unele sunt frumoase, altele sunt de doua ori frumoase. Din pacate, nu prea am timp sa ma ocup de ele.

Daca doreste cineva sa incerce un posibil proiect, ii ofer domeniu si host. Poate pune anunturi adsense (daca respecta T.O.S), oricate bannere vrea, etc. Probabil o sa cer un banner sau un link pe acolo. Stati linistit ca nu va fur siteul dupa, ba chiar o sa va ajut cu suport si promovare daca aveti nevoie.

Asadar, daca doriti un site de sms-uri (.info), unul de clipuri (.info), unul de tutoriale (.biz), unul de wallpapere (.org), unul de citate (.biz), unul de decoratiuni (decoratiuni-sfoara.com), unul pentru fanii Dacia (daciaclub.net), unul pentru fanii sahului (sahist.com), unul pentru profiluri de fotbalist (fotbalist.net), unul de anime (animeblog.ro) sau chiar un jurnalpersonal (.com) anuntati-ma.

Nu accept site-uri cu continut copy/paste una doua. Bineinteles ca facem exceptie la cele gen citate, clipuri, sms-uri, dar sa nu devina exagerare. So … daca esti serios si doresti sa te extinzi, aici sunt :)

A da, era sa uit. Mai am 1-2 domenii pentru eventuale subdomenii. Tot aici ma gasiti.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Cred ca te-a cam luat valul cu domeniile .info biz org etc. Or fi ele ieftine dar nici mare lucru nu faci cu ele. De baza sunt ro com net si cam atat. Nu uita, si eu am domeniu „second grade” (eu) si e doar pentru startup pentru ca dupa un anumit timp simti nevoia de ceva pro.

  2. Felicitari pentru initiativa…Acum nu se mai pot plange ca nu au domeniu,ca nu au host…Vrei sa faci ceva?Acum e momentul tau ;)