by

WidgetBucks – review – bani pe net

Prababil ati observat ca in ultimul timp din ce in ce mai multe siteuri au trecut pe WidgetBucks, si unii chiar au renuntat la AdSense pentru acesta. Se plateste bine, chiar mai bine decat la AdSense + nu se tine cont de cuvintele cheie de pe pagina (ar fi un avantaj, dar si un mare dezavantaj), daca am gresit va rog sa ma corectati + 25$ gratuit la inscriere.

Am incercat si eu, am facut in o saptamana aproape 75$ cu un de blog peste 700 vizitatori / zi, in acea perioada in jur de 1000 vizitatori, dar am luat ban. Nu, nu ca s-au ofticat cei de acolo ci deoarece eu nici n-am citit termenii si conditiile, mai exact am incalcat o regula, oricum eu n-am niciodata rabdare sa citesc asa ceva :)

Ce n-am respectat? (Pai) acolo scria: „Language: The Widget code may only be placed on pages with content primarily in English”, ati ghicit, siteul meu nu era in engleza.

Deci putem spune ca am luat ban „cinstit”. Problema e ca nu cunosc pe nimeni care sa scoata banii, iar cum eu pana cand nu-i vad, n-am incredere in nimeni.

Vi-l recomand, si nu prea. Puteti sa-l testati pe un site mai mic, cu putini vizitatori zilnici iar la 100$ sa-i cereti, daca i-ati primit sa ma anuntati si pe mine.

Lasă un comentariu

Comment

 1. Sunt incepator in ceea ce priveste publicitatea online pe internet.
  Ar trebui sa cineva sa faca pe un blog o lista cu site-urile care ofera publicitate online si care au primit si bbani de acolo..
  cred ca er fii foarte vizitat postul si mai ales ca va fi si foarte de folos….

 2. Aoleu, dar inca cate posturi de genu sunt pe net, problema e ca majoritatea sunt niste porcarii, iti recomand blogul lui mafi^hotz: castiga.blogspot.com, iar recent a deschis unul nou: momeyrumour.com ;)

  Ps.: Am sa scriu si eu un post cu o lista de genu’

 3. La adsense nu ai nici o prblema numai daca trisezi …Eu unul as alege adsense.De curand m-am inscris in WB si am vazut ca merge treaba in 2 zile 100 $ fara bonus ( nu stiu dc nu mi l-a acordat :D)Cei care au adsense nu faceti prostia sa renuntati ink nu stiu pe nimeni care a luat banii de la WB si nu am incredere.DACA a luat cineva sa ne spun si noua.

 4. L-am pus si eu pe blogul personal de test…pana-mi pun pe picioare blogul ce-l am in plan.
  Un lucru fain e ca-ti poti primi banii prin paypal

 5. daca as avea blog nu mi-as pune adsense pe el…daca as avea un blog, ar fi unul personal…nush poate e mai bine cu adsense :P