by

Windows 7 în România

Cifra perfecţiunii reprezintă pentru sistemul de operare Windows o nouă ediţie, ce va fi lansată în România pe 6 noiembrie. Nu oricum, ci cu un concert, în care vor avea prim planul: Gorrillaz Sound System + Underworld, respectiv, Dubfire.

Folosesc Windows XP de când am calculatorul, iar ideea de a folosi Windows Vista sau chiar Linux nu mi-a surâs deloc. Nu îmi place să mă complic, nu mă pricep prea bine la anumite lucruri. Prefer ceva simplu. Prefer ceva mult mai aproape de perfect, căci vorbim de cifra 7, nu?

Acum să vă înnebunesc puţin cu cifra ce predomină în acest articol. Recent a început Săptămâna Recordurilor. Ce zici de o petrecere pentru tine şi 7 dintre prietenii tăi, alături de o consumaţie într-un club în valoare de 777$? Şi nu trebuie să fii neapărat din Bucureşti, ci doar să ai acces la internet. Să mai zic că totul constă în a testa Windows 7? Detalii puteţi citi aici.

Bun. Vine drăgălaşul nostru de Windows 7 în România. Dar ce are nou acest sistem de operare? La capitolul îmbunătăţiri, putem aduce în discuţie atât funcţia de căutare şi browserul IE 8, cât şi desktop-ul. Pentru utilizatorii Vista diferenţa nu ar fi atât de mare, însă pentru cei care folosesc XP de ceva timp, printre care mă număr şi eu, nu aş putea spune acelaşi lucru.

Pentru utilizatorii Windows 7 sau simpli curioşi, există şi un site separat în limba română: 7recorduri.ro. Dacă vreţi să participaţi la concertul de pe 6 noiembrie, FTW pune la bătaie două invitaţii, iar Raluxa va fi şi ea prezentă.

Mai am de aşteptat până când îmi voi lua un laptop şi voi pune Windows 7 pe el, dar, între timp, mă pot lăuda cu o licenţă Kaspersky primită cadou, timp de un an de zile. E chiar foarte fain să fii la zi cu actualizările şi să stai fără probleme. Kaspersky e un antivirus, dar ce să mai zic de un sistem de operare?

Distracţie plăcută la concert!

* Acest articol face parte din campania Microsoft desfăşurată şi în comunitatea FTW.ro.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Ok, dar de ce ar fi perfect Windows7? Cred ca poti sustine despre ceva ca tinde catre perfectiune abia cand a atins o oarece maturitate, ori in cazul de fata suntem inca departe de asa ceva. Pare intr-adevar cel mai bun OS al Microsoft de pana acum, insa asocierea in exces cu „cifra pefectiunii” mi se pare un pic fortata chiar si pentru un advertorial.

  2. Eu inca n-am de gand sa renunt la XP. Apar prea multe noutati; nici nu am timp sa ma obisnuiesc cu ele, ca deja sunt vechi. Nu ma refer doar la sisteme de operare sau softuri…

  3. subscriu. folosesc xp de cand a aparut si nu am de gand sa renunt la el. Cel putin nu atata timp cat e cel mai stabil pe pcul meu.

  • Vezi alte articole pe tema