by

WordPress 2.5

Dupa vreo 4 versiuni lansate, m-am gandit sa fac si eu update la wordpress, deoarece exista destul de multe schimbari. Toate siteurile mele au trecut pe noua versiune wordpress. Nici nu stiu ce sa spun despre acest update … Au aparut vreo 5 avantaje in plus, cica designul este mai atractiv, dar pentru mine chiar nu pare … e mai mult de femei sau mi se pare mie?

Ma simt altfel cand scriu un articol pe un albastru deschis, intr-un chenar inghesuit, iar cand intru pe blog culorile sunt total diferite, parca e o schimbare prea brusca. Oricum, ma bucur ca am reusit sa-mi sterg si eu tagurile, deoarece erau degeaba. Multi mi-au spus sa renunt la categorii si sa trec pe taguri, insa eu vreau sa raman doar la cele aproximativ 20 categorii care sunt.

In acest moment nici nu stiu ce sa fac, sa raman la wp 2.5 sau la penultima versiune? Totusi cred ca revin la wordpress 2.3 :)

Lasă un comentariu

Comment

  1. eu raman in continuare la wordpress 2.3.2 . Nu imi place noul wordpress. Ma simt bine asa, n-are rost.

  2. dupa cate ai vazut am facut si eu review la el, chiar primul din RO am nimerit sa fiu chiar atunci on cand l-o lansat. Insa cu toate astea, tot la 2.3 raman momentan :)

  3. si noi am fost tentati de fiecare data cand intram sa postam, sa dam update…dar acum cred ca vom ramane la versiunea pe care o avem :).
    Se pare ca nici voua nu va place, asa ca nici nu ne mai agitam;))

  4. Cam superficiale pareri :) Eu zic sa mai „sapati” putin si veti trece singuri la WP 2.5 :)