by

Workshop interactiv by Adrian Soare în Iaşi

Pentru mine, Adrian Soare reprezintă un om de succes, pentru că a ales să facă ceea ce îi place în viaţă şi nu a continuat pe un drum care avea ca destinaţie cel mai probabil a munci pentru alţii din greu pentru nişte bani de maşină şi casă. A început facultatea de medicină, dar a renunţat la ea, pentru ca apoi să facă aproximativ 4 ani de vânzări. Mai multe despre el puteţi afla aici.

Adrian organizează pe 17 martie în Iaşi, la Memories Cafe, orele 14:00-16:00 un workshop interactiv despre limbajul trupului şi cum să-l interpretezi.

Studiind limbajul trupului te ajuti pe tine in trei feluri :

1. Iti dai seama cum sa comunici mai bine cu cineva. Inveti cum sa te faci mai bine inteles, folosindu-ti corpul ca sa exprimi ceea ce vrei sa spui prin cuvinte. Inveti cum sa faci in asa fel incat oamenii sa te perceapa instantaneu o persoana atractiva, joviala si deschisa.

2. Iti dai seama ce vrea sa spuna orice persoana cu care te intalnesti. Daca esti la un interviu si vezi o spranceana ridicata din partea angajatorului iti dai seama ca nu te crede si trebuie sa aduci un argument in plus. Daca esti la o intalnire cu o tipa sau un tip si vezi ca iti zambeste constant si se joaca cu parul iti dai seama ca te place. Sunt semnale pe care le vei percepe rapid, instinctual in cateva fractiuni de secunda si te vor ajuta sa reactionezi mai bine in fiecare situatie din viata ta.

3. Devii mai sigur pe tine. Acum stii de ce oamenii reactioneaza intr-un fel desi spun altceva. Acum stii cand cineva te minte desi cuvintele pe care le spun par firesti. Acum iti dai seama cand cineva se simte inconfortabil sau se simte relaxat in prezenta ta. Acum esti in control 100%

Vedeţi aici mai multe detalii. De recomand să-i citiţi şi blogul, deoarece nu numai că vă motivează şi vă dă un strop de optimism, dar învăţaţi şi lucruri noi.

Două invitaţii la workshop sunt puse la bătaie de Marius Sescu aici.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Intr-adevar, Adi Soare e un tip admirabil si bun de exemplu in multe aspecte.
    Recomand si eu blogul lui, e unul dintre preferatele mele, desi imi doresc parca sa scrie mai des :D

    Cred ca mi-ar fi placut sa particip la un workshop de limbajul trpului(de ce sa nu recunosc, mai ales pentru intalniri cu tipe :D) si sunt sigur ca o s-o fac candva. Imi place sa stiu ce simte o persoana ghidandu-ma dupa gesturile acesteia.

  • Vezi alte articole pe tema