by

xvid.ro se intoarce

Dupa ce initial xvid.ro a fost un Tv Online, Cristi a facut din Xvid un „Cinema online”.

Pentru a putea vedea filmele pe xvid.ro aveti nevoie de: o conexiune minima de acces la internet de 256 kbps ( recomandat 512 kbps ), iar in sectiunea download veti gasii toate pluginurile necesare pentru a vedea filme online pe acest website. Din pacate pentru utilizatorii Firefox, xvid.ro nu se vede perfect pe acest browser, cel mai bine accesandu-se de pe IE sau Opera.

Designul este la fel de simplu ca la inceput, un negru curat ceea ce permite vizitatorilor ca pagina sa se incarce mai rapid.

Cu un total de 150 filme, xvid.ro va avea in viitorul apropriat si un forum impreuna cu un chat. Serviciul siteului este complet gratuit deoarece acestia nu hosteaza filmele pe serverele lor.

* toate filmele sunt in engleza, fara subtitrare si contin mai multe parti;

Lasă un comentariu

Comment

11 Comments

 1. daca l-as fi facut in flash ai fi asteptat pana poimaine sa se incarce si sa ti se incarce un film …

  uita-te pe orice site vrei tu din lume sa vezi ca flash-ul numai e la moda, maxim doar un banner in flash, dar site-urile full flash nu se mai poarta!

 2. ehhh uita-te la eurosport.yahoo.com sa vezi ce fain au ei un pop-up in flash in care poti vedea eurosportu pe net si au si emisiuni inregistrate

  se incarca repede…

 3. stiu ca se incarca repede, depinde de conexiunea la internet a fiecaruia.

  daca ai avea internet prin dial-up ai sta 10 minute sa ti se incarce, crede-ma stiu ce spun, am avut si eu dial-up, nu toti isi permit sa au conexiune nelimitata la internet, stiu ca suna ciudat.

  asa l-am facut accesibil pentru toata lumea, design simplu, se incarca repede.

 4. Multumesc, vor fi adaugate filme noi intr-una, cand voi avea posibilitatea desigur :) … daca il gasiti interesant site-ul, dati-l si pe la prieteni!

 5. Cristi,cu dial-up.. iti zic eu ca nu-si permite nimeni sa se uite la filmele de site-ul tau, poate sa fie el facut in orice: flash,php.. :)

 6. in orice caz, daca era facut in flash dura mai mult sa se incarce.

  problema FIREFOX a fost rezolvata!

 7. am ajuns la cifra de 200 de filme, mult mai multe vor fi adaugate in curand … stati pe aproape :)